Mobilní tahovka Hitman GO vypadá jako vystřihovánky
zdroj: tisková zpráva

Mobilní tahovka Hitman GO vypadá jako vystřihovánky

14. 2. 2014 11:37 | Novinky | autor: Adam Homola |

Zaradovali jste se stejně jako já, že nový Hitman vyjde tak brzy? Bohužel vám musím zkazit radost, stejně jako ji Square trochu zkazil mně. Nově oznámený Hitman nevyšle Agenta 47 na PC a konzole, ale na mobilní telefony a tablety. Novinka se jmenuje Hitman GO a půjde o tahovou strategii s vizuálním stylem, který se inspiruje u papírových vystřihovánek a skládanek.

V Hitman GO půjde o navigování Agenta 47 skrze fixní prostory na mřížce, vyhýbání se nepřátelům, eliminaci předem určeného cíle nebo infiltraci střežené oblasti. Z velkých Hitmanů tady zůstávají alespoň převleky, možnost odlákat nepřátele, sniperky a staré známé silverballery.

Na Hitman GO pracuje malý tým vývojářů vývojáři ze Square Enix Montreal, což si ale sami tvůrci pochvalují - prý jim kompaktní složení týmu umožňuje zkoušet nové nápady mnohem rychleji, být flexibilnější při změnách apod. A když nápad na hru nabízeli vývojářům v IO Interactive, kteří pracují na novém “velkém” Hitmanovi, byli z toho prý nadšení a s konceptem souhlasili.

“Víme, že ne všichni mobilní hry zrovna milujete, ale ti, které to zajímá, tady najdou čas od času více informací. Náš příští update bude dřív, než byste si mohli myslet, protože ve Square Enix Montreal pracujeme ještě na něčem jiném, co do Hitmanovského univerza parádně zapadá - a ani na to nebudete muset čekat příliš dlouho...!,” píše se na oficiálním webu hry.

Uvidíme tedy, s čím se tvůrci vytáhnou a nezbývá než doufat, že Hitman GO bude minimálně chutnou jednohubkou, která nás na nového velkého Hitmana příjemně navnadí.

Nejnovější články