Můžete se začít hlásit do uzavřené bety Ghost Recon Wildlands
zdroj: tisková zpráva

Můžete se začít hlásit do uzavřené bety Ghost Recon Wildlands

7. 12. 2016 10:43 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud si chcete vyzkoušet otevřený svět v Bolívii tyranizované drogovými kartely ještě před vydáním Ghost Recon Wildlands, ke kterému dojde 7. března, máte šanci v uzavřené betě. Do ní se můžete registrovat na těchto stránkách, nicméně na další detaily ohledně toho, co vše v tomto betatestu bude, si ještě musíte počkat. Místo toho vám tvůrci servírují novou upoutávku.

Ta víceméně shrnuje vše, co o hře víme, tedy základní zápletku, kdy jste členem speciálních jednotek, které mají odstranit mocný drogový kartel i se všemi jeho vůdci. Jak, to už je na vás, nicméně nepočítejte s nějakými politickými intrikami, svoboda řešení spočívá jen v cestě k násilnému konci všech vůdců, případně explozivnímu konci výrobních a distribučních linek.

Ačkoliv vaše kvarteto operativců (ideálně ovládaných kamarády na voicechatu) vydá za malou armádu, své síly budete moci v rámci některých misí spojit i s místními povstalci, kteří mají dost jak kartelu, tak i zkorumpované vlády. Nicméně hlavní kouzlo hry by mělo spočívat v tom, že je jen na vás, jakou misi budete plnit a jakým způsobem. Když bude třeba, můžete vyjet i s buldozerem… 

zdroj: Archiv

Nejnovější články