Přídavek pro Age of Empires II HD přenese hráče na africký kontinent
zdroj: tisková zpráva

Přídavek pro Age of Empires II HD přenese hráče na africký kontinent

4. 11. 2015 17:23 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Hráči Age of Empires II: HD Edition se brzy dočkají nového rozšíření, které do hry přinese líbivou porci nového obsahu. The African Kingdoms přenese hru titulní kontinent a přinese řadu větších či menších úprav a změn nejenom v herních mechanismech. Do vydání navíc zbývá již jen pouhý den – datadisk by měl vyjít již zítra, 5. listopadu.

Hlavní náplní datadisku je tedy samozřejmě Afrika a národy nalézající se na tomto kontinentu – přídavek do hry přidává národy z Mali a z Etiopie a přibudou navíc také Portugalci a Berbeři. Nově pak do hry například připadne starost o to, na jakém terénu postavíte své budovy, ale jádro nové náplně vězí právě v nových národech a možnostech, jež hraní s nimi otevírá.

Mali a Etiopie pak nadále obohacují hru o africkou architekturu a jsou zástupci národů, jež bojují o dominanci na africkém kontinentu, zatímco třeba takoví Portugalci představují bohatý národ s expanzivní politikou. A konečně Berbeři pak představuje národ, který už má afrického horka dost a raději by se by se přesunul někam, kde jsou lepší podmínky pro život.

Do hry samozřejmě také přibudou nové jednotky a s nimi například i noví zástupci fauny (lvi, krokodýli, zebry a další, z nichž některé půjde také lovit), přes dvě desítky herních map, z nichž osm by mělo být dle reálného prostředí, a nakonec samozřejmě nechybí ani nové kampaně. Kompletní obsah si můžete pročíst například na Wikii věnované této strategii.

zdroj: Archiv

Nejnovější články