První ze dvou Dark Souls III DLC s podtitulem Ashes of Ariandel zavede hráče do nové oblasti
zdroj: tisková zpráva

První ze dvou Dark Souls III DLC s podtitulem Ashes of Ariandel zavede hráče do nové oblasti

24. 8. 2016 18:14 | Novinky | autor: Petr Poláček |

První ze dvou datadisků/DLC pro Dark Souls III vyjde 25. října tohoto roku s podtitulem Ashes of Ariandel pro PC, PS4 a Xbox One, a nabídne novou lokaci, nové nepřátele, nové bossáky, nové zbraně, nové výzvy, nové... Zkrátka jde o obsahově tradiční datadisk, který vás vyjde na 15 dolarů. Pokud jste si ale jistí, že chcete bez dalšího zjišťování informací automaticky hrát jakýkoli nový Dark Souls III obsah, můžete si dopředu pořídit za 25 babek season pass, který obsahuje i druhý datadisk/DLC – ten by měl vyjít na začátku příštího roku. Teď se ale podívejte na video, které uvádí první datadisk Ashes of Ariandel.

V roli „nevzplanutého“ se v rámci datadisku podíváte na nové území Ariandelu, kde je potřeba překonat zlo, ale hlavně odhalit jeho zdroj. V prvé řadě vás čekají zmínění noví bossáci, které jsou k vidění na záběrech videa vedle řadových nových nepřátel. A vedle nových armor setů, zbraní, magie, předmětů a jiných obvyklých datadiskových propriet se nového obsahu dočkají i fanoušci kompetitiviního multiplayer módu. Bohužel tvůrci v tomto ohledu nejsou moc konkrétní, jen zmiňují, že hráčům nabídnou nové možnosti, jak si v online módu házet klacky pod nohy.

zdroj: Archiv

Pro nedostatek dalších konkrétních informací lze uvést, že Dark Souls III můžete momentálně sehnat na Steamu ve 33% slevě, další informace o hře a celé sérii pak najdete na homepage.

Nejnovější články