Rockstar vydal vylepšenou výroční verzi Bully na mobilní zařízení
zdroj: tisková zpráva

Rockstar vydal vylepšenou výroční verzi Bully na mobilní zařízení

9. 12. 2016 17:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Akční adventura Bully, u nás původně vydaná pod názvem Canis Canem Edit, oslavila letos své desáté výročí. Odvážná a svým způsobem originální hra z roku 2006 se dočkala své výroční edice, kterou vydal Rockstar nikoliv na konzole a PC, ale na mobilní platformy. Bully: Anniversary Edition je od dnešního dne dostupná na podporovaná zařízení s operačním systémem Android a iOS a nejde jen o obyčejný port původní hry.

Bully: Anniversary Edition obsahuje kompletní původní hru a přidává ještě dodatečné třídy, mise, postavy a další věci, které do hry přidala Scholarship Edition z Wii a Xboxu 360 (původní hra vyšla na PS2). Výroční edice má samozřejmě také vylepšenou grafiku, lepší nasvícení, textury a modely postav a ovládání je uzpůsobeno dotykovým obrazovkám.

Hra podporuje také podporu pro gamepady, na iPhone 7 zase podporuje Apple Taptic Engine a na odpovídajících zařízeních s Androidem haptické vibrace. Nechybí ani podpora pro kompetitivní mód Friend Challenge, minihry, nebo Social Club. Díky němu má Bully: Anniversary Edition podporu pro hraní napříč platformami a pro uložené pozice v cloudu.

zdroj: Archiv

Na hře ve spolupráci s Rockstarem pracovali zkušení vývojáři z War Drum Studios, kteří mají na svědomí například mobilní verze Maxe Paynea, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, nebo GTA: Chinatown Wars. Výroční edici Bully najdete na Google Play tady, na AppStore zase tady a v obou obchodech vás vyjde na cca necelé dvě stovky.

Nejnovější články