S prvním DLC Faster, Baby! vychází i demoverze Mafia III
zdroj: tisková zpráva

S prvním DLC Faster, Baby! vychází i demoverze Mafia III

28. 3. 2017 13:56 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste ještě nehráli Mafii III, můžete si třetí hru v původem tuzemské sérii vyzkoušet v právě vydané demoverzi pro PC, PS4 a Xbox One. Demo obsahuje celou úvodní sekvenci, což znamená spíše lineární, ale povedenou část s vyloupením banky, zradou a prvními kroky na cestě pomsty – takže se nestihne projevit repetitivní náplň misí zbytku hry. Majitelé hry zas mají nově možnost Lincolnův příběh rozšířit o první příběhové (a placené) DLC s názvem Faster, Baby!

Příběh datadisku vás zavede do městečka Sinclair Parish, kde aktivně působí hnutí za rovnoprávnost, což se ovšem nelíbí místním v čele s šerifem „Slimem“ Beaumontem. Vůdce hnutí někdo zavraždí a další jeho představitelé jsou v pořadníku. Situace se však eskaluje ve chvíli, kdy Lincolna ohledně celé věci osloví Hlas a pošle s ním do Parish i svou dceru. Jednomužná armáda v podobě Lincolna Claye nenechá ve městě kámen na kameni.

zdroj: Vlastní

Kromě příběhu se ve Faster, Baby! představí i několik herních novinek a zbraní. V první řadě bude možné v autech zpomalit čas, takže půjde projíždět zatáčky v hollywodském stylu a obecně dosáhnout filmovějšího stylu přestřelek ve vozech. Systém by měl umožnit snazší průjezdy úzkými prostory a zabránit tomu, aby se dramatická honička změnila v grotesku.

Zaměření na souboje s vozy bude v DLC celkem patrné, protože do arzenálu přibudou třeba miny, které můžete naklást na místa, kde čekáte průjezd nepřátel nebo možnost odhazovat granáty během jízdy, tedy samozřejmě odjištěné. Faster, Baby! vás vyjde na 15 eur. Majitelé seasson pasu už za DLC (a obě dvě další) dopředu. Zbylá dvě DLC s názvem Unturned a Sign of the Times vyjdou letos v létě a nabídnou nový obsah, postavy i příběhovou linii.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články