Sběratelská edice Risen 2 bude v ČR lepší
zdroj: tisková zpráva

Sběratelská edice Risen 2 bude v ČR lepší

7. 3. 2012 18:12 | Novinky | autor: levis |

Cenega oznámila tuzemskou sběratelskou edici Risen 2 pro PC. Na rozdíl od té evropské bude obsahovat luxusní dřevěný sud s číslem a postavičku gnóma Jaffara. Marketingový ředitel Chalid Himmat to vysvětlil tím, že jako fanoušek původní série Gothic i nového Risenu a to cítil pomalu jako závazek.

"Nešlo pouze o obchod, ale o vytvoření nabídky určené podobně nadšeným fanouškům, jejímž výsledkem bude ještě zajímavější sběratelská edice, nežli jakou má zbytek EU," řekl Himmat.


Edice kromě sudu (každý bude mít unikátní číslo) obsáhne kartonový přebal s embosovaným logem, DVD krabičku, přebal na soundtrack, knížku s artworky, již zmiňovanou postavičku gnóma Jaffara a dále tištěnou mapu, sběratelské samolepky, pirátskou vlajku a pirátský amulet.

V krabici naleznete také tištěný manuál, samozřejmě DVD s lokalizovaným Risen 2, druhé DVD s dokumentem o tvorbě hry a soundtrackem. Ve velmi limitovaném množství bude sběratelská edice Risen 2 v prodeji od 27. dubna za doporučenou maloobchodní cenu 1999 Kč. Risen 2 jsme si nedávno zahráli a pár tisíc znaků našich dojmů najdete v tomto článku.

Nejnovější články