Tvůrci The Bunker vydají v dubnu interaktivní thriller Late Shift
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci The Bunker vydají v dubnu interaktivní thriller Late Shift

9. 3. 2017 11:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Veskrze průměrné recenze na The Bunker vývojáře ze studia Wales Interactive neodradily a ti již brzy vydají další interaktivní film, nebo FMV hru, chcete-li. Nicméně, Wales Interactive jsou tentokrát pouze v roli vydavatele, o vývoj se stará studio CtrlMovie. Late Shift je příběh Matta, studenta matematiky, který se zapletl do komplikované krádeže v Londýně. Vaším úkolem bude se z celé šlamastiky vymotat a hlavně dokázat, že jste v tom nevinně a nepřijít při tom o život.

Late Shift vás čeká přes 180 různých voleb s tím, že rozhodnutí jsou vždy na vás a každé z nich může mít malý i velký vliv jak na vás, tak vaše okolí či klidně i vyústění příběhu. Konců má mít hra rovnou sedm a způsobů, jakým se k jednomu z nich dopracujete, bude ještě víc. Hra také neobsahuje žádné smyčky, ani přehrávané video nepauzuje, tudíž by měla působit v rámci možnosti přirozeně.

zdroj: tisková zpráva

Scénář hry má na svědomí Michael Robert Johnson, jeden ze scenáristů celovečerního filmu Sherlock Holmes z roku 2009. O režii se postaral zase debutant Tobias Weber. Late Shift vyjde už v dubnu, a to na PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One. Hru najdete na Steamu pod tímto odkazem.

Nejnovější články