Uncharted: The Lost Legacy postaví do hlavní role Chloe Frazer
zdroj: tisková zpráva

Uncharted: The Lost Legacy postaví do hlavní role Chloe Frazer

3. 12. 2016 20:57 | Novinky | autor: Adam Homola |

Studio Naughty Dog si na akci PlayStation Experience 2016 přineslo rovnou dvě hry a vedle oznámení The Last of Us: Part II jsme se dočkali také nového dílu Uncharted. O regulérní pětku ale nepůjde. Uncharted: The Lost Legacy je podle studia „samostatnou příběhovou kapitolou“, tudíž můžeme očekávat pravděpodobně něco jako větší datadisk, v hlavní roli s Chloe Frazer.

Nathan Drake si dá pro tentokrát pohov a tentokrát přebere otěže Chloe, kterou si jistě pamatujete z předchozích dílů. Sama na to ale očividně nebude, vzhledem k přítomnosti Nadine Ross. Nakolik se tahle záporná postava z Uncharted 4 charakterově promění, nebo zůstane stejná, můžeme v tuto chvíli jen spekulovat.

Zatím není ani jasné, zda Uncharted: The Lost Legacy nabídne stejnou hratelnost jako předchozí díly série, nebo zkusí jiný přístup. Oznamovací video je sice celé ze hry a je poměrně dlouhé, ale až na kratičký souboj na konci nabízí v podstatě jen klidný a tichý průchod prostředím.

Pokud by bylo vypovídající a nenásledovala by zběsilá střílecí pasáž, dočkali by se příznivci série většího důrazu na stealth, možná o něco vážnějšího tónu a nové mechaniky pro páčení zámků. Uncharted: The Lost Legacy zatím datum vydání nemá, ale vzhledem k vývojáři a vydavateli je jasná alespoň platforma: PlayStation 4.

Nejnovější články