V DLC pro Assassin's Creed Syndicate se pokusíte zastavit Jacka Rozparovače
zdroj: tisková zpráva

V DLC pro Assassin's Creed Syndicate se pokusíte zastavit Jacka Rozparovače

15. 9. 2015 11:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Do vydání Assassin's Creed Syndicate ještě chvilka času zbývá, což ale Ubisoftu nebrání v tom, aby poodhalil připravovaná DLC, která budou dostupná samostatně i v rámci tradičního season passu. Jedno z nich se bude věnovat nechvalně proslulé postavě Jacka Rozparovače, kterého musíte zastavit ve spolupráci s inspektorem Frederickem Abberlinem ze Scotland Yardu. Za tímto účelem se děj posune z roku 1868, kdy se odehrávají události základní hry, do roku 1888, kdy Jack Rozparovač řádil. A co dalšího season pass nabídne?

V balíku s názvem The Last Maharaja na vás čeká 10 nových misí, ve kterých byste měli pomoci Duleepu Singhovi znovu získat titul Sikhského mahárádži. Obnášet to bude boj proti templářům, ale zapletená je do událostí i královna.

Mise s názvem A Long Night má být dostupná exkluzivně majitelům celého season passu a čeká vás v ní hledání člena gangu v ohrožení, kterého je pak třeba dopravit do „sídla“ Jacobova bratrstva. Půjde o misi adrenalinovou, zjevně zaměřenou na honičky kočárů.

Streets of London balíček by měl majitelům přinést přes hodinu nové hratelnosti v podobě nových misí, zbraní, vybavení i oblečků. Koupě balíčků Steampunk a Victorian Legends vám pak přinese nové oblečky a zbraně, potažmo známé viktoriánské povídky.

A když si nebudete kupovat DLC samostatně, ale rovnou koupíte celý season pass, tak vás čeká permanentní XP boost. Jen zatím nevíme, na kolik season pass přijde. 

Assassin's Creed Syndicate vychází 23. října a se zhruba měsíčním zpožděním, způsobeným optimalizací hry, pak i na PC. Jinak se od nás již brzy dozvíte více bližších informací o hře, neboť tento čtvrtek se v industriální části centra Londýna chystá prezentace aktuální verze hry, kterou si nenecháme ujít.

Nejnovější články