Ve střílečce Get Even se připojíte do hry jiného hráče v roli nepřítele
zdroj: tisková zpráva

Ve střílečce Get Even se připojíte do hry jiného hráče v roli nepřítele

23. 12. 2013 17:57 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Mezi polskými vývojáři ze studia The Farm 51 se nachází několik jedinců, kteří se kdysi spolupodíleli na vývoji Painkillera. Ale to už je dávno. V mezičase pod hlavičkou jedenapadesáté farmy vytvořili střílečky NecroVision a nedávno docela solidní DeadFall Adventures. Reputaci tedy nemají špatnou a jde o jeden z důvodů, proč se zajímat o jejich nový projekt Get Even.

S kým si budeme v této střílečce srovnávat účty, abychom si byli kvit, oznámí tvůrci až v lednu příštího roku – tedy velmi brzy. Z polské tiskovky se dá leccos vyčíst už nyní, navíc jsou k nahlédnutí první artworky a obrázky ze hry.

Get Even chce dle tiskovky orat novou brázdu v rámci stříleček nejenom zpracováním lokací, které by měly vycházet z reálných předloh. Zajímavá by hra měla být zejména svým pojetí hry jednoho či dvou hráčů. Get Even lze hrát klasickým způsobem v jednom hráči, ale pokud google překladač a mé interpretační schopnosti zmateného textu nelžou, tak by druhý hráč měl mít kdykoli možnost se zapojit do hry. Ne, aby tomu prvnímu pomáhal, ale naopak nahradil AI a postavil se tak do role nepřítele.

Get Even by se tak měla kdykoli v průběhu hraní změnit ze singleplayer střílečky na multiplayerový souboj dvou živých mozků, což by mělo pobořit zeď ze stereotypu, kterou je ve střílečkách velmi snadné postavit už po pár desítkách minut hraní.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Další informace o hře se dozvíme v lednu, takže sledujete FB stránku hry, aby vám nic nového neuniklo. Zatím není zřejmé ani datum vydání, natož pak cílové platformy. Tipovat, že hra vyjde na PC a next-gen konzole ale zřejmě nebude od věci...

Kdyby se chtěl někdo z vás pochlubit svými znalostmi polštiny a dokázal přesněji než mistr google přeložit původní polskou tiskovku, budu mu zavázán přinejmenším do konce tohoto roku, v horším případě pak navždy.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články