Začátkem února proběhne uzavřená beta střílečky Ghost Recon Wildlands
zdroj: tisková zpráva

Začátkem února proběhne uzavřená beta střílečky Ghost Recon Wildlands

26. 1. 2017 13:19 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste četli Adamovy dojmy z testování skoro finální verze Ghost Recon Wildlands, už asi víte, že se tato sandboxová akce začíná rýsovat jako zajímavý titul s otevřeným světem, který může hodně těžit z kooperace. Vy si můžete hru také otestovat, a to v rámci uzavřené bety, která proběhne od 3. do 6. února a přihlásit se do ní můžete na těchto stránkách.

V rámci betatestu si budete moci veškerý v ní dostupný obsah zahrát buď v rámci kooperace s dalšími třemi hráči a nebo jako ryzí singleplayer. Oblast, která bude v betatestu zpřístupněná se jmenuje Itacua a jde o prosperující horskou oblast, kterou ovšem sužuje mocný drogový kartel Santa Blanca, který budete v roli speciálních jednotek Spojených států likvidovat.

Situaci v Bolívii blízké budoucnosti vám představí i nový trailer, který se věnuje jak minulosti, tak i současnosti, kde Santa Blanca praktikuje neblaze proslulou strategii „plata o plomo“, tedy „stříbro nebo olovo“ – buď se necháte uplatit a nebo dostanete spoustu olova do těla.

zdroj: Archiv

Druhé video pak představuje bonusovou misi Peruánská spojka, kterou dostanete za předobjednávku hry. Cílem v ní je zlikvidovat ženu jménem Macabra, která slouží jako zprostředkovatel obchodu mezi Santa Blancou a peruánskými drogovými kartely. Mise zahrne malou horskou oblast u peruánských hranic a to, jak Macabru zlikvidujete už je jen na vaší vynalézavosti a taktice.

Uzavřená beta vám dá možnost vyzkoušet si hru měsíc před jejím vydání, k němuž dojde 8. března na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články