Zahrajte si zábavnou tahovku ze světa Resistance 3
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si zábavnou tahovku ze světa Resistance 3

26. 7. 2011 13:15 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Propagace chystaného titulu se dá dělat různě a světe div se, někdy i kreativně a hravě. A nemyslím teď roztodivné virální akce, které se v posledních letech rozmohly, ale propagaci v podobě doprovodných her a hříček. Jednu takovou si pro PS3 střílečku Resistance 3 vymysleli vývojáři z Insomniac: jmenuje se Global Resistance a má podobu v browseru běžící tahové (bezplatné) strategie s prvky populárního RISKU.

Stavíte základnu z různých segmentů, což vám na oplátku odemyká přístup k novým úkonům. Jednotky pak vysíláte do jednotlivých teritorií, k tomu plníte speciální mise, podstupujete souboje jeden na jednoho s volbou strategie a snažíte se buď chiméru vyhnat, nebo naopak šíříte její slávu. Celá hra probíhá komplet mezi hráči bez přítomnosti AI a jednotlivé úkony jsou časově limitované, aby ti, co jsou u hry schopni sedět 24/7, neměli žádnou výhodu. Stačí se jednou za hodinku/půlhodinku přihlásit, naklikat úkony, vyslat vojáky, přihlásit se do speciální mise a je to. Pak zkontrolujete výsledek, rozdáte nové příkazy a držíte své frakci pěsti, aby vyhrála nejenom dané kolo, ale i danou válku.

Hra je pohledná, běží svižně a je poměrně komplexní, když si uvědomíte, že to je vlastně jenom doplněk. Pro náruživé hráče Resistance titulů spočívá její kouzlo v tom, že úspěchy v Global Resistance odemknou drobné bonusy v Resistance 3 až vyjde letos v září, Tak co, nechcete hru vyzkoušet? Níže najdete video, které vám hru představí v běhu, i když u tahové strategie to je poněkud přebytečný luxus :)

zdroj: Archiv

Nejnovější články