Plants vs. Zombies: Garden Warfare
Věková dostupnost

Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Články

Charitativní Humble Origin Bundle 2 nabízí první dva díly Dragon Age či C&C: Generals

Již podruhé mají vášniví sběratelé možnost ve spolupráci s Humble Bundle doplnit si svoji sbírku EA titulů. Electronic Arts se totiž podruhé pustili do spolupráce s HB a výsledkem je Humble Origin Bundle 2, který do začátku nabízí pětici titulů okamžitě a čtyři další pro ty, kteří se rozhodnou pokořit aktuální průměrnou částku. Celkový výtěžek opět míří na charitu, EA si z prodeje nevezme, stejně jako minule, ani korunu. Je jen otázkou, zda prodej toho balíčku předčí ten první – tehdy výprodej přinesl závratných 200 milionů korun. 

Plants vs. Zombies: Garden Warfare rozpoutá zahradní masakr i na PlayStationech

Dlouho se spekulovalo, kdy konečně vyjde multiplayer akce Plants vs. Zombies: Garden Warfare i na konzolích od Sony, protože pro Xbox 360 a Xbox One vyšla hra letos v únoru a na PC vyjde v červnu tohoto roku. Až nyní nahradily spekulace konkrétní informace, podle kterých PS3 a PS4 verze vyjdou v Evropě 21. srpna.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare vyjde na PC koncem června

Na Xbox One a Xbox 360 už Plants vs. Zombies: Garden Warfare vyšlo, ale zatím nebylo jasné, kdy se tahle trhlá multiplayerová střílečka objeví na PC. Nyní společně s prostým teaserem Electronic Arts oznámili, že hra se na PC objeví, samozřejmě skrze distribuční síť Origin, 24. června tohoto roku.

Zombie yetti uvádí trailer na Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Šílená, nepříčetná, absurdní a rozhodně zajímavě vypadající je multiplayerová akce Plants vs. Zombies: Garden Warfare, která staví na úspěchu a „příběhu“ mobilního hitu Plants vs. Zombies. V Garden Warfare se zhostíte role jedné z rostlin nebo zombií (a že jich je), abyste bojovali proti ostatním hráčům.

Video-preview Plants vs Zombies: Garden Warfare i s komentářem Majora Nelsona

Známý Major Nelson, vlastním jménem Larry Hryb, si čas od času střihne i nějaké to video, něco někde odmoderuje a vůbec se do podobných marketingových aktivit zapojuje docela často. Jeho nejnovější počin je jakési video preview k chystané multiplayerové kooperativní akci Plants vs. Zombies: Garden Warfare. A vzhledem k tomu, že tahle taškařice vychází na Xboxu 360 a Xboxu One už příští týden, je teď na takové menší opáčko ideální čas.

PvZ: Garden Warfare ukazuje kooperativní akci na videu

Poťouchlá multiplayerová akce Plants vs Zombies: Garden Warfare vyjde už za nedlouho a tak tu máme další delší video s komentářem pana producenta. Tentokrát se podíváme na kooperativní režim Garden Ops, ve kterém stojí tým čtyřech statečných květinek proti několika vlnám zombíků. Stručně řečeno jde o takovou tu vylepšenou verzi hordy, kdy se nestaráte jen o zabíjení několika vln stále silnějších nepřátel, ale řešíte i jakousi obranu základny a podobné věci.

Bleskovky

  • 26. 8. 2015 - EA Origin nabízí v rámci služby Game Time dvoudenní bezplatnou verzi Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

  • 16. 10. 2014 - Do Trezoru (The Vault) aplikace EA Access přibylo Plants vs. Zombies Garden Warfare.

  • 3. 6. 2014 - Apple odhalilo novou grafickou technologii pro iPhone a iPad nazvanou "Metal", která bude součástí iOS 8. Technologii využijí např. tituly Zen Garden či Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

  • 29. 5. 2014 - Plants vs. Zombies: Garden Warfare včetně dvou rozšíření dorazí na PlayStation platformy 21. srpna.

  • 28. 5. 2014 - Nepotvrzeno: Nový teaser ke hře Plants Vs. Zombies: Garden Warfare jako předzvěst oznámení verze pro PlayStation konzole.