Fight Club #100 HD: O hrách s vámi
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #100 HD: O hrách s vámi

27. 10. 2012 18:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Přesně před týdnem jsme společně s vámi stvořili jubilejní 100. díl našeho podcastu Fight Club, a z té skvělé atmosféry se ještě teď nemůžeme pořádně vzpamatovat. Děkujeme všem zúčastněným za to, že přišli a měli chuť oslavovat s námi, děkujeme Bio OKO za propůjčení prostoru, děkujeme Petru Cíchovi za parádní a výborný dort, děkujeme všem, kteří náš Fight Club poslouchají a tím nás motivují pokračovat dál. A v neposlední řadě děkujeme technice za to, že nás (až na pár momentů) nenechala zcela ve štychu. Nemá cenu to prodlužovat, mrkněte se sami, jak to během natáčení vypadalo a o čem se tam během hlavního programu povídalo.

Před mikrofonem se vedle Pavla, Petra, Lukáše a Martina vystřídali jako hosté Karel Drda (Cyberpunk 2077), Honza Olejník (proč si kupovat hry), Aleš Smutný (Dishonored) a Lukáš Macura (vývoj her je loterie). Do „boje“ samozřejmě během rozvášněných debat zasáhli i přítomní čtenáři, kteří se vám v diskusi pod tímto článkem prásknou jistě sami. To je vše, můžete se dívat. Vlastně ještě jedna věc, pokud se vám bude líbit speciální video znělka tohoto 100. Fight Clubu, vyjádřete svou spokojenost Memorymu (Petr Dragoun), který se s ní nějakou tu hodinku s láskou patlal.

Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme. Audio záznam 100. Fight Clubu najdete za tímto odkazem.

Nejnovější články