Fight Club #150 HD: Katovna s Karlem Drdou
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #150 HD: Katovna s Karlem Drdou

11. 10. 2013 19:54 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Jubileum? Jaké? Fight Club #150 je možná hezky kulatý, ale takových ještě bude... Raději s vámi oslavíme dvoustovku, popřípadě si ťukneme na zdraví už tuto sobotu na srazu čtenářů. V tomto díle Fight Clubu jsme se totiž potřebovali věnovat důležitějším událostem, než jsou nějaké oslavy. Po delší době jsme do podcastu jako hosta přitáhli Karla Drdu, což přineslo názorově rozvětvenou debatu na níže uvedené témata.

Karel, Lukáš, Pavel a Petr řešili nejdříve neobvyklý koncept DLC Burial at Sea pro BioShock Infinite, pak se zamysleli nad Director’s Cut verzí Deus Ex: Human Revolution, probrali všechna pro a proti crowdsourcingového projektu Collective a se vší neúctou se otřeli o slibný projekt Soma od tvůrců Amnesie. Došlo též na dotazy, soutěž a další nezbytnosti, které už si ale překontrolujte sami na záznamu v článku. Kdybyste potřebovali audiozáznam Fight Clubu #150, tak ho najdete za tímto odkazem.

...

Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články