Fight Club #200 HD: 88 grilovaných kachen
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #200 HD: 88 grilovaných kachen

19. 10. 2014 13:45 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Bez jednoho měsíce takřka přesně čtyři roky uplynuly od chvíle, kdy jsme ve složení Lukáš Grygar, Martin Bach, Petr Poláček a Farid Starman usedli poprvé v naší improvizované klubovně a začali natáčet první díl nového podcastu Fight Club. Od té doby jsme v nejrůznějších kombinací hostů usedli k natáčení 199x a na dnešek tedy připadlo pěkně kulaté jubileum, které jsme oslavili ve velkém stylu. Posuďte sami.

Rváčské „narozeniny“ jsme oslavili přes tři hodiny trvající debatou, během níž se u mikrofonů postupně vystřídaly tváře a hlasy, které jste měli možnost nejčastěji vidět a slyšet v předcházejících podcastech. Celou taškařici moderoval Pavel Dobrovský (pro kterého šlo o 127. Fight Club) a vedle něj se postupně vystřídali následující hosté:

Lukáš Grygar (177. Fight Club), Petr Poláček (173. Fight Club), Martin Bach (147. Fight Club), Karel Drda (13. Fight Club), Miloš Bohoněk (13. Fight Club), Lukáš Macura (12. Fight Club), Petr Bulíř (5. Fight Club), Honza Olejník (11. Fight Club), Farid Starman (14. Fight Club), Adam Homola (12. Fight Club) a Dan Vávra (29. Fight Club).

Audio verzi Fight Club #200 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

A pokud vám dvoustý Fight Club nestačil, můžete se s námi potkat naživo už příští sobotu 25. října, kdy s vámi natočíme čtenářský Fight Club Speciál a následně vyrazíme všichni společně na pár piv. Podrobnosti se dozvíte ve speciálním článku během několika dnů.

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články