Fight Club #251: Mouchou chtěl bych být
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #251: Mouchou chtěl bych být

16. 11. 2015 11:55 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Po jubilejním 250. Fight Clubu, který jsme v sobotu točili v Brně (na záznam se podívejte tady), se vracíme k klasickému mustru v podobě středečního natáčení. A také k víceméně tradičnímu personálnímu obsazení, které tentokrát představuje Pavel Dobrovský, Adam Homola a Petr Poláček. „A host jako nebude?“, ptáte se zcela správně. Odpovídáme, že ano. Představit svůj projekt Fall of the Fly k nám do studia přijel Honza Valenta z Valdabro Games. A co dalšího jsme v 251. Fight Clubu probírali.

Samozřejmě jsme odpověděli na vaše dotazy z mailu i chatu, ale ještě před tím jsme zdrbli všechno důležité, co se odehrálo, potažmo bylo oznámeno během letošního BlizzConu. Minimálně Adam s Petrem jej sledovali velmi pozorně.

Audio verzi Fight Clubu #251 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: YouTube

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články