Fight Club #317: Se sukní i bez ní
zdroj: Vlastní foto autora

Fight Club #317: Se sukní i bez ní

18. 3. 2017 10:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Změna je život a tak jsme se rozhodli, že do Fight Clubu s pořadovým číslem 317 zase zamícháme sestavou a výsledkem je netradiční složení diskutujících. Lukáše Grygara a Adama Homolu tentokrát doplní David Ryneš a především Gábina Šuterová, která přišla povykládat o tom, že nadupanou sestavu skvělých her první čtvrtletí doplňuje i vynikající Nier: Automata, kterou prostě nestačí dohrát jednou.

Nejde ovšem o jedinou hru, jíž se 317. Fight Club věnoval. Kromě Nier došla řeč i na stále čerstvou Ghost Recon Wildlands a také návrat zlomyslného gobliního zabijáka ve Styx: Shards of Darkness, do jehož kůže se přenesl Adam. Na přetřes přišly i filmy, herní adaptace Tarantinových Gaunerů a samozřejmě se řešily i dotazy diváků. Případně komentáře rodinných příslušníků.

Audio verzi Fight Club #317 pro poslech v autě, ve vlaku, v autobuse, v MHD, na kole, při běhu nebo jako večerníček při usínání stahujte odsud.

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz, a další videa od naší redakce, můžete sledovat i na našem YouTube kanálu. Případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články