Tea Club #5: S Vláďou Geršlem o Future Factory
zdroj: tisková zpráva

Tea Club #5: S Vláďou Geršlem o Future Factory

7. 6. 2014 18:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Život vývojáře? To jsou jen samé večírky, přátelské dýchánky, zábava a hrozně moc práce. Návod na jeho zvládnutí je jednoduchý: nespat. Vláďa Geršl ze studia Fun 2 Robots o tom ví své. Už přes patnáct let vyvíjí hry a jeho zkušenosti začínají u týmů jako Rake in Grass a pokračují přes západní studia až do slovenského Cauldronu. Během celé té doby načerpal dostatek znalostí, aby na Slovensku založil vlastní studio a naplánoval hru, která se snad bude líbit všem příznivcům taktických akcí a literatury. Že to nejde dohromady? Future Factory obsahuje svižnou akci a příběh inspirovaný Čapkovým dramatem R.U.R.

S jakým cílem Vláďa rozjel vlastní studio, jak na Slovensku chodí do videopůjčoven a co udělal s deseti litry Becherovky, které vyhrál ve vývojářské soutěži, se dozvíte v našem Tea Clubu (video najdete níže, audio za tímto odkazem). Kdo ví, třeba vás Vláďovy zkušenosti svedou na cestu herního vývoje.

Uvidíte i návrhy nepřátel i prostředí, a jak se to celé skládá dohromady v herním editoru. Jak sám Vláďa říká, už v sobotu se těší, až skončí víkend a půjde zase pracovat do studia.

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články