Další info z akčního Fracture
zdroj: tisková zpráva

Další info z akčního Fracture

7. 6. 2007 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Originální akce Fracture se dále odhaluje skrze nové info, v němž se připomínají kontury války budoucnosti, o jejímž zrodu si můžete více přečíst ve výše naznačené novince.

Tahle third-person střílečka má neuvěřitelným způsobem využívat deformace terénu a tady nejenom ryze destruktivním způsobem. Můžete si zpřístupnit jinak nepřístupné cesty či lokace, když tektonickým granátem hozeným pod rozbitým sloupem způsobíte zdvižení země a po tomhle nově vzniknuvším valu se pak snáze dostanete na zmíněné sloupoví. Subsonický granát skrze jím vytvořenou díru může zase zastavit postup nepřátel vaším směrem. Granátů s podobnými mimořádnými účinky tu má být povícero a pro rychlý přístup mají být umístěny na směrový kříž konzolového padu, alébrž se jedná o titul vyvíjený pro PS3 a X360. Střelné zbraně sice budou více konvenční, ale i ony mají disponovat efektem utváření herního prostředí k vašemu obrazu. Nicméně ve svém držení budete moci mít vždy jenom dvě naráz.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Bulldog je automat, kterým si budete moci vystřílet cestičku příkrým svahem a nebo si udělat šikovný průzor na místě, kde jste schovaní a krytí před neustávající palbou nepřátel. Invader je brokovnice se sekundárním palebným módem, v němž díky munici odrážející se od stěn dokážete střílet i za roh. Eventuálně poslat smrtící navštívenku obyvatelům těžko přístupných interiérů, jako je např. obsazený bunkr. Black Widow umožňuje současné položení několika subsonických min a jejich paralelní aktivaci. Nabídka zbraňového arzenálu má být dostatečně bohatá a nápaditá, aby vznikla celá řada možností, jak řešit nějaký problém, aby tu hráč měl zkrátka potřebnou svobodu pro konání a rozhodování. Ve víru téhle místy i poněkud chaotické akce nemá být zapomenuto na silný příběh provázaný s nehratelnými FMV, otázkou zůstává co online multiplayer, který by ve světle dosud naznačených informací mohl být skutečně zajímavý, ve smyslu opravdu bláznivý:)
zdroj: Next Generation, 1UP

mart

Nejnovější články