Darksiders II bobtná s oznámením New Game+ a aréna módu
zdroj: tisková zpráva

Darksiders II bobtná s oznámením New Game+ a aréna módu

7. 8. 2012 10:40 | Preview | autor: Petr Poláček |

Vývojáři z Vigil Games se jednoznačně zbláznili, když už tak dost dlouhé dobrodružství Smrťáka v Darksiders II prodlouží ještě o mód New Game+ (hrajete znovu se vším vybavením a schopnostmi) a hlavně aktuálně oznámený Crucible mód (video z něj v článku, obrázky v galerii). Žádné strachy, s bohostrojem z ME3 to nemá nic společného – je to vlastně prachsprostá aréna, kterou po splnění questu Tome stone můžete s kmotrem Smrťáčkem v průběhu hry pravidelně navštěvovat a zkoušet své štěstí proti vlnám nepřátel, mezi nimiž nebudou chybět ani menší a regulérní bossáci.

Po každé páté vlně se vás přitom přijde správce arény zeptat, jestli si chcete sebrat odměnu a jít pryč, nebo budete pokračovat dalšími pěti vlnami. Čím více vln přežijete, tím lepší pak logicky bude vaše odměna v podobě předmětů a vybavení generovaného dle obtížnosti. Některé předměty přitom jinde, než v aréně získat nepůjdou.

S postupem ve hře budou v aréně přibývat nové vlny a nepřátelé a než vás správce prohlásí za šampióna arény, tak budete muset absolvovat celkem 100 vln. Zkušenosti získané v boji v aréně si samozřejmě ponecháte a je jasné, že se vám budou v příběhovém módu hodit. Darksiders II vychází na PC, PS3 a X 21. srpna, Wii U verze vyjde později.

Nejnovější články