Datadisk Guild Wars Factions se odhaluje
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Guild Wars Factions se odhaluje

9. 1. 2006 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Hlavní událostí týdne ohledně MMORPG Guild Wars jsou informace, které ArenaNet exkluzivně poskytl americkému časopisu Computer Gaming World.

Týkají se nové kapitoly s podtitulem Factions. Tento samostatně spustitelný datadisk přinese dvě nové profese (Assasin a Ritualista), nové rasy a tři nové národy. Samozřejmostí je rozšíření základny skillů (25 nových) a sad brnění (6 nových) pro již existující povolání. Novým kontinentem Cantha s východní tématikou vás bude provázet poutavý příběh a PvP souboje frakcí o získání nadvlády nad různými oblastmi mapy světa.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Manažerka pro styk s veřejností společnosti ArenaNet Gaile Gray řekla v rozhovoru pro Photics.com, že některé questy a mise budou po vydání datadisku mnohem variabilnější co se týče způsobu jejich dohrání. Dále naznačila, že další kapitola Guild Wars bude mit nové, pro veřejnost zatím neznamé, rysy kooperativního hraní. V rozhovoru také padla otázka na možné filmové zpracování Guild Wars. Gaile na tuto otázku přímo neodpověděla, ale přiznala, že uřčitý zájem v této oblasti ArenaNet má. V této firmě byl jinak přijat nový marketingový manažer, který společně s designéry pracuje na návrzích předmětů jako čepice, trička bundy atd. Díky tomu spousta z toho, co se objeví ve hře, bude praděpodobně k dostání i v reálném světě.

Co se týká původního GW, důležitou novinkou je tzv. "Observer mód", který byl po posledních updatech dotažen téměř k dokonalosti. Jde o možnost sledovat zápasy těch nejlepších guild v Guild Wars. Tato funkce značně rožšiřuje možnosti níže postavených guild, neboť se od schopnějších mohou mnohému přiučit či získat inspiraci pro styl boje. Pro bližší představu se můžete podívat na video (121 MB), které jsme pro vás natočili. Z progamingové části stojí za zmínku umění domácí guildy NecroRaiders, která jako jediná z československých guild postoupila na Mistrovství světa, vyhrála s guildou Expect The Unexpected stavem 2:0 a postupuje dále.
zdroj: GuildWars.cz, Sector

gw

Nejnovější články