Když je z hráče upír v Elder Scrolls V: Skyrim
zdroj: tisková zpráva

Když je z hráče upír v Elder Scrolls V: Skyrim

12. 9. 2011 11:11 | Preview | autor: levis |

Sice ne černé na bílém, nicméně alespoň ústní formou potvrdil Todd Howard, že úplně každý hráč RPG Elder Scrolls V: Skyrim se bude moci stát upírem. Pokud se infikujete upíří chorobou, budete mít jen omezený čas na to, abyste ve světě Skyrim našli a požili antijed. Jinak se upír stane i z vás, a rozhodně nepůjde pouze o estetickou změnu.

Třeba budete muset přestat cestovat přes den, protože sluneční světlo vám začne ubližovat a pomalu rozežírat kůži. Na druhou stranu se vám zvýší celková síla a vždy si budete moci doplnit zdraví tím, že vysajete krev z nějakého spícího nebožáka.

V jiném nedávném rozhovoru zase Howard naznačil, že Bethesda by ve hře úmyslně mohla nechat nějaké chyby, budou-li jí připadat dostatečně zábavné. "Většinu se jich pokusíme odchytit, ale nějaký zvlášť legrační bug čas od času neuškodí. Pokud by se u něj hráči bavili nebo hře prospíval, necháme ho tam, ale cokoliv narušující balanc hry nebo její hladký průběh, samozřejmě musí pryč," řekl Howard v interview s Joystiqem. Teď nezbývá než se modlit, aby Bethesda za zábavný bug nepovažovala třeba nedoladěnou AI.

Nejnovější články