Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry
zdroj: tisková zpráva

Mafia III odhalila své krásy v prvním traileru ze hry

5. 8. 2015 14:01 | Preview | autor: Adam Homola |

Na avízo z minulého týdne jsme nezapomněli ani my a naštěstí ani 2K. Slíbený první trailer na Mafii III opravdu vyšel a vy se na něj můžete podívat v článku. Trailer potvrzuje detektivní práci Aleše, který minulý týden rozpitval první obrázek. Z něj bylo na první pohled jasné, že třicátá léta, prohibice a klobouky jsou dávno pryč. Přesun v období, které jsme tipovali na 60. a 70. léta, nám definitivně potvrzuje i nový trailer.

Trailer se možná trochu nepřekvapivě týká scény, kterou nám už naznačil první obrázek zveřejněný minulý týden. Mafiáni jednou k bažině se svojí obětí, což je ona pátá postava, která nešla na obrázku v pokleku na první pohled vidět. Trailer také odhalil hlavního protagonistu, kterým bude hromotluk Lincoln Clay vracející se z války ve Vietnamu, která stále ještě probíhá - děj hry se odehrává v roce 1968.

zdroj: Archiv

Oznámení Mafie III je vlastně téměř stejné, jako u druhého dílu. Je pravda, že Mafia III se světu poprvé opravdu oficiálně představila pomocí tweetu od 2K_UK, ale své plnohodnotné odhalení si odbyla na Gamescomu. Mafia II si svoji premiéru zažila také v Německu, tehdy ještě na lipské Games Convention a ukázala se nám tímhle trailerem. Mafia III volí výrazně jiné období a s ním i trochu jiný formát oznamovacího videa, které se ale povedlo minimálně stejně dobře, jako to u dvojky.

Minulému týdnu, kdy jsme se konečně dočkali onoho oficiálního tweetu a oznámení, předcházela řada spekulací a náznaků. Od postupného utlumování a zavření pražského 2K Czech, přes zprávy o restartu vývoje, Louisianu, až po dabéra Vita Scallety. Od vydání druhého dílu uplynulo už pět let (srpen 2010) a tak není divu, že spekulací se za ty roky vyrojilo hned několik. Teď už nastupujeme jen na cestu oficiálních informací a snad brzkého vydání, které bude někdy v příštím roce.

Nejnovější články