Odhalení hrdinské akce Demigod
zdroj: tisková zpráva

Odhalení hrdinské akce Demigod

4. 1. 2008 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Od autorů Supreme Commandera přijde RPG/RTS hybrid, inspirovaný modem pro WarCraft III. + OBRÁZEK

Včera pozdě v noci byl odhalen nejnovější projekt Chrise Taylora a jeho Gas Powered Games (autorů Dungeon Siege a Supreme Commander), kteří pracují na převážně multiplayerovém akčním RPG/RTS hybridu s názvem Demigod. Ten bude zčásti inspirovaný modem Defense of the Ancients pro WarCraft III, v němž se dva týmy hráčů navzájem snaží zničit základny. Namísto klasických jednotek mají ale k dispozici každý jen jediného hrdinu, který s dalšími zabitými nepřáteli nabírá zkušeností i na síle.

Obrázek zdroj: tisková zpráva
kliknutím na obrázek přejdete do galerie

A právě takovými hrdiny budou "Demigods": někteří se budou spoléhat jen na své vlastní síly, jiní budou růst zabíjením nepřátel. V levé části obrázku můžete vidět obra Rooka, bývalého krále, jehož duch nyní přebývá v hradě, který si toto monstrum s sebou ponese na ramenou.

Demigod bude převážně kooperativní multiplayerovou akcí čistě pro PC. Nebude sice chybět ani singleplayerová složka, ta však bude sloužit pouze coby trénink před síťovým kláním. Více podrobností a obrázků přinese již za týden únorové číslo časopisu Games for Windows.
zdroj: 1UP

levis

Nejnovější články