První střípky o TimeSplitters 4
zdroj: tisková zpráva

První střípky o TimeSplitters 4

11. 10. 2007 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Chopin, měsíc, brnění.. ne, nejde o další reklamu na Halo 3, nýbrž potvrzení FPS od autorů Haze.

Uplynuly bezmála dva roky od PS2 střílečky TimeSplitters 3: Future Perfect (60%, recenze) a Free Radical (autoři právě dokončované Haze) na svém webu zběžně oznámili next-gen čtvrtý díl. Tato zpráva mezi hráči způsobila zřejmě takové nadšení, že server přetížili a ten byl několik hodin nedostupný, byť de facto neobsahuje žádné informace o hře. Zato však na homepage můžete vidět krátký teaser na hru, poměrně úspěšně parodující poslední trailer na Halo 3 (Chopinovou hudbou, měsícem na obloze i brněním ve stylu Master Chiefa).

Na co se tedy ve čtyřce můžete těšit? Autoři slibují ještě bláznivější postavy, devastující zbraně a zábavnou akci. “Ne, nahé holky ne, bude to ještě lepší!” slibují Free Radical. “Nemůžeme vám zatím prozradit detaily, protože nám opice míří na hlavu nabitými banány, ale tahle hra dovede žánr FPS do herní nirvány.”

Domněnky o tom, že by TimeSplitters 4 mohlo vyjít koncem příštího roku, si však zřejmě zakládají na mnoho neříkajícím vyjádření scénáristy Roba Yescomba, který uvedl, že hra je zhruba v půli vývoje. Free Radical ale pro vývoj stále hledají minimálně sedm členů týmu (od programátorů po výtvarníky), takže si na TimeSplitters 4 nakonec nejspíš ještě chvíli počkáme.

zdroj: homepage

levis

Nejnovější články