Psychologický efekt z Warhammer Dawn of War 2
zdroj: tisková zpráva

Psychologický efekt z Warhammer Dawn of War 2

19. 7. 2008 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Považujete se za dobré stratégy? Vyzkoušejte, jestli dokážete vystrašit a zahnat protivníka ve sci-fi střílečce.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pokračování sci-fi RTS Warhammer 40 000: Dawn of War 2 jsme se několikrát podrobně věnovali v uplynulých měsících, vedle sobotního odhalení třetí rasy, kterou se stanou Eldarové, však vývojáři z Relicu vytasili také se svým E3 buildem a novou várkou screenshotů. Z poznatků zahraničních časopisů vybíráme čistě to nové:

  • Přejatý systém automatického krytí jednotek za pytli s pískem, betonovými zdmi i převisy jako z Company of Heroes včetně stejného kurzoru, uvádějícího, které z dostupných míst je nejvýhodnější.
  • Sólo kampaň a nejspíš i síťová hra s postupně level-upujícími seržanty v čele skupin jednotek, získávajícími zkušenosti a bodíky, které budete moci investovat do odemknutí zvláštních schopností.
  • Při povedeném přepadení protivníka psychologický efekt, kdy se nepřítel dá na útěk jen proto, že si připadá v přečíslení (to vše s doprovodnými ikonami nad hlavami jeho vojáků).
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
  • Velitelé jednotek de facto nesmrtelní, přičemž dojde-li jim zdraví, upadnou do mrákot a jiný seržant je doved přivést zpět k životu (něco na způsob oživování průzkumníků z Age of Empires 3).
  • Vedle přivolávání posil na bojiště transportními kapsulemi z orbitu též možnost jejich spawnování ve zvláštních svatyních.
  • Na konci každé sólo mise střety s extrémně tuhými nepřáteli, něco na způsob bossů, z nichž po smrti dokonce vypadnou předměty jako v běžném RPG (o tom více brzy v samostatném článku).
Warhammer Wawn of War 2 vyjde začátkem příštího roku pro PC - více v posledních článcích:

E3 videa: Dragon Age, Fallout 3, Dawn of War 2  [12.7.2008 08:08 - levis]
První záběry z hraní Warhammer: Dawn of War 2  [6.6.2008 14:14 - levis]
Brutalita na bojišti Warhammer: Dawn of War 2  [12.5.2008 18:18 - levis]
Na oběžné dráze Warhammer: Dawn of War 2  [6.5.2008 14:14 - levis]
Dawn of War 2 - hi-res obrázky a teaser  [5.4.2008 10:10 - jd]
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články