Take On Mars vyjde už 9. února včetně příběhové kampaně
zdroj: tisková zpráva

Take On Mars vyjde už 9. února včetně příběhové kampaně

21. 1. 2017 10:31 | Preview | autor: Adam Homola |

Česká sandboxová vědecká simulace Take On Mars se po několika letech předběžného přístupu na Steamu konečně dočká své plné verze. Vyjde už 9. února a bude obsahovat i příběhovou kampaň, jejíž náplň naznačuje čerstvě vydaný teaser. V ní se vžijete do astronauta Marka Willise, jednoho z členů posádky mise, která vyrazila na Mars v roce 2028 s cílem dostat se na Rudou planetu o rok později. Nepřekvapivě se ale při vstupu do atmosféry Marsu něco pokazilo. Vy jste ztratili kontakt se zemí, jste na tom hodně špatně a musíte přežít.

Vaší prioritou je tak sehnat co nejvíce surovin, od vody a jídla až po kyslík. Následně si na Marsu vytvoříte přístřešek a pokusíte se využít svých botanických a inženýrských znalostí nejen k přežití, ale hlavně ke konečnému cíli: cestě domů.

Tomu ale předchází ještě například těžba materiálů z tamní půdy, jejich zpracovávání a následná výroba nových věcí a součástek na 3D tiskárně. V rámci kampaně Space Program si můžete ve hře vyzkoušet také kapitolu robotics, kde ovládáte rovery, landery, proby a jiná vozítka, se kterými sbíráte důležitá vědecká data.

zdroj: Archiv

Take On Mars nabídne také pět tréninkových misí šitých na míru nováčkům, kteří se potřebují se základními herními principy seznámit a teprve pak se pustit do plnohodnotného hraní. Přítomen bude samozřejmě i sandboxový multiplayer, který byl dostupný nějakou dobu v rámci předběžného přístupu na Steamu a nebude chybět ani encyklopedie či podpora pro modifikace a Steam Workshop.

Nejnovější články