Vydání DLC pro The Division se posouvá kvůli odstranění problémů základní hry
zdroj: tisková zpráva

Vydání DLC pro The Division se posouvá kvůli odstranění problémů základní hry

26. 8. 2016 18:46 | Preview | autor: Adam Homola |

The Division není na trhu ani půl roku a tvůrci za tu dobu vydali spoustu patchů, nějaké updaty a jako hovnivál před sebou pořád valí velkou kouli plnou problémů, které se od vydání nahromadily. Sami si jsou toho vědomi a právě proto se rozhodli pro odložení vydání chystaných DLC s tím, že místo toho raději nejdřív opraví základní hru.

Úpravy rozvrhu vývoje mají za následek rozdělení vydání chystaného Update 1.4 a DLC Survival. Původně měly vyjít společně, ale nový plán počítá se separátním vydáním. Jako první na řadě bude Update 1.4, který se zaměří pouze na opravování bugů, balancování a další vylepšení podobného ražení.

Dříve či později se také zlepší dropy, aby hráči dostávali relevantní věci, zapracuje se na obtížnosti nepřátel, upraví se doba potřebná k jejich zabití, vylepší se sety „brnění“, balanc zbraní, hra jednoho hráče a nakonec dojde také na úpravy Dark Zone a balancu PvP. Tvůrci myslí i na drobnosti a v plánu například je, aby vám skiny na zbraně nezabíraly místo v inventáři, jak se píše na webu hry.

Již zmíněné DLC Survival tak s Updatem 1.4 nepřijde a jeho nové datum vydání zní „do konce roku“. To má vliv pochopitelně i na další DLC Last Stand, které můžete nově očekávat někdy v prvních měsících příštího roku. Tvůrci ale na webu hry slibují, že úprava rozvrhu bude mít, vedle výše zmíněného, i pozitivní efekt na kvalitu všech budoucích patchů a obsahu. Jednoduše proto, že na to budou mít vývojáři více času.

Nejnovější články