Vývoj Everquest II oficiálně potvrzen
zdroj: tisková zpráva

Vývoj Everquest II oficiálně potvrzen

2. 5. 2002 20:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

O tom, že si vrabci na střeše štěbetají o druhém pokračování jedné z nejhranějších onlinovek na světě, Everquestu, jsme Vás informovali zhruba před týdnem.

EverQuest II zdroj: tisková zpráva Nyní je skutečnost, že se společnost Sony vývojem hry skutečně zabývá, potvrzena z oficiálních míst.

Everquest II poběží na kompletně novém 3D enginu, který vznikl uvnitř vývojářské společnosti a umožní díky svým technologickým vlastnostem tvůrcům vytvořit jedinečný 3D svět. Jak jsme již předeslali v naší předchozí zprávě, děj se bude odehrávat ve skutečně rozsáhlém a kulturně velmi různorodém Norrathu v časech budoucích od původního Everquestu. Díky stále se rozšiřujícím lokalizačním vlastnostem hry zahrnujícím mmj. také překlad v reálném čase mezi angličtinou, francouzštinou, němčinou, japonštinou a korejštinou stejně jako lokalizované servery ve vybraných zemích, se na průzkum starých známých míst i těch nových v oblasti Norrathu mohou vydat hráči ze všech koutů světa. Everquest II Vás při objevovaní krás a dobrodružství v této virtuální realitě seznámí rovněž se spoustou nových bestií, zbraní a dalších maličkostí.

Z tiskové zprávy také vyplynulo, že Everquest II můžete očekávat nejdříve v zimě 2003 - podrobnější informace můžete nalézt na oficiálních stránkách.
zdroj: Worthplaying Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články