Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Články

Uvidíme už letos Project Gotham Racing 5 a GRID 2?

Na závodní hry specializovaný server VirtualR přišel se spekulací, podle níž už se pracuje...

Herní autoválky – boj závodních her o licence známých značek

Bez nadsázky se dá říct, že žijeme ve věku, který závodním videohrám přeje. Nový díl Need for Speed každý rok, dvě velmi silné semi-simulátorové série (Gran Turismo, Forza Motorsport), občas nějaký ten ambiciózní experiment (Test Drive Unlimited), sandboxy, které se autům věnují nepřímo (Grand Theft Auto, Saints Row) a spousta mainstreamových arkád (Burnout, Motorstorm, Blur, Split/Second). Nezávislé tituly jako Live for Speed nebo iRacing nepočítaje.

Pro Bizarre Creations svitla naděje

Včerejší zpráva o plánovaném prodeji Bizarre Creations, kteří stojí za hrami jako Blur či James Bond 007: Blood Stone (recenze přijde zanedlouho) poměrně otřásla některými kruhy herního průmyslu. Activision si rozhodně nezískala tímto krokem mnoho příznivců a dvě stovky vývojářů ze studia jistě neměli lehké spaní.

Project Gotham Racing se vrací, MS hledá vhodné tvůrce

Vývojáři z Bizarre Creations už jsou 3 roky v područí Activision, ale závodní značka Project Gotham Racing, která patří Microsoftu, žije dál i bez nich. Důvěryhodný zdroj to naznačil magazínu Develop, podle kterého Microsoft vyjednává s několika evropskými studii o další PGR hře pro X360.

Přídavky do Project Gotham Racing 4

Jeden zdarma, druhý za příplatek: které nové vozy nabídne a v čem budou spočívat nové módy?

Video-recenze Project Gotham Racing 4

Konečně nám zaparkoval v arkádové garáži na Xboxu 360. V krátké, avšak o to intenzivnější projížďce jsme se soustředili na nově přibyvší motorky, efekty počasí a rozdíly v grafice oproti minulému dílu.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
31. října 2007
Recenze