Red Faction: Armageddon

Red Faction: Armageddon

Články

Tvůrce Red Faction by rád viděl pokračování od DICE

Chtělo by se říci, že sci-fi série Red Faction nás opustila společně s neslavným koncem THQ. Jenže je pravdou, že po mizerných prodejích Red Faction: Armageddon šla celá značka minimálně do chladničky ještě předtím, než na THQ spadnul Damoklův meč. Po konci THQ následně značku získali Nordic Games a nejspíše na ní jen sedí a přemýšlí, zda k něčemu bude - kdo by mohl další díl vyrobit co nejlevněji.

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

Za posledních pár týdnů přibylo na stránkách ABCgames spousta nového a užitečného materiálu, jak si určitě všimnete po rozkliku. Pořádně nabobtnala zejména sekce češtin a slovenštin, ve které najdete překlady Red Faction: Armageddon i DLC Path to War nebo epizody Outatime ze série Back to the Future. Podobně výrazně, jako sekce češtin, se však rozrostly i další včetně cheatů, trainerů a vždy populárních wallpaperů, z nichž stojí za vyzdvihnutí desktopová výzdoba pro Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, ARMA 3 či Hard Reset. Kompletní výpis všech nově přidaných materiálů na ABCgames najdete po rozkliku.

THQ končí se sérii Red Faction kvůli špatným prodejům

Zdá se, že THQ definitivně pohřbilo sérii Red Faction. Stalo se tak po velmi nízkých prodejích posledního dílu Armageddon, a protože stejně tomu bylo i s předchozím RF: Guerrilla, investoři se jednoduše rozhodli značku Red Faction potopit. Tak to alespoň serveru Gamasutra vysvětlil šéf firmy Brian Farrell, podle něhož se Red Faction jako série zkrátka minula se současnou generací konzolových hráčů.

Red Faction: Armageddon má šílence, hrdinu i hezkou holku

Buď je v tom ženská, nebo šílenec a jeho nenávist. A je úplně jedno, jestli hovoříme o...

Motion-capturing video z Red Faction: Armageddon

THQ vydali nové video z Red Faction: Armageddon, na němž uvidíte jeden povedený filmeček z...

Bleskovky

  • 26. 7. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v srpnu 2017 zdarma Slime Rancher (XOne), Trials Fusion (XOne), Bayonetta (X360 / XOne) a Red Faction: Armageddon (X360 / XOne).

  • 3. 2. 2015 - Do herní knihovny předplatitelů služby PlayStation Now dorazily tituly Uncharted 2: Among Thieves, God of War II HD, Red Faction: Armageddon, Galaga Legions DX a Arcana Heart 3.

Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Hodnocení čtenářů:
100/100
Datum recenze:
17. června 2011
Recenze