RimWorld

RimWorld

Články

Jakou hru bychom si s sebou vzali do hrobu

Jakou hru byste si vzali do hrobu? Tedy, nemyslíme teď lehce nepříjemnou situaci, kdy vás někdo pohřbí zaživa, to byste asi na hraní neměli myšlenky. Místo toho optimisticky předpokládáme, že se po smrti objevíme na místě, kde strávíme nekonečně dlouhou dobu a kde bude počítač s jedinou nainstalovanou hrou. Která by to byla?

Výborný mimozemský survival RimWorld vás brzo nechá umírat v plné verzi

Už v roce 2016 se RimWorld, simulátor přežívání na vzdálené planetě, propracoval do našeho seznamu nejlepších her v předběžném přístupu. Člověk by řekl, že takhle vyladěná hra by se v podstatě dala rovnou vydat a nikdo by nemohl říct ani fň, ale ouha! Máme tu rok 2018 a plná verze pořád nikde. Ovšem ne nadlouho. Říjen je pro fanoušky vesmírných Robinsonů šťastným měsícem.

Vynikající budovatelský survival RimWorld přechází do bety s pořádnou porcí nového obsahu

Těžko se mi věří, že jsou to již čtyři roky od spuštění první alfa verze hry RimWorld, která okořenila budovatelský systém Prison Architect komplexními survival prvky. Na Steamu se objevila teprve během loňského léta a i když se vývoj zdá nekonečný, rozhodně postupuje ke zdárnému konci. RimWorld totiž přechází do bety.

Bleskovky

  • 7. 3. 2022 - Austrálie zakázala 9 let po vydání prodej simulátoru vesmírné kolonie RimWorld

  • 26. 2. 2020 - Sci-fi kolonizátorský simulátor RimWorld vyjde na GOGu bez DRM ochrany 3. března.