Saints Row: The Third
Věková dostupnost

Saints Row: The Third

Články

Jaké hry vyjdou v květnu? Těšte se na moravský horor i nový Minecraft

S pandemií koronaviru zůstala většina z nás uvězněná ve svých domovech, kde jsme měli čas dohnat to, co jsme v hráčských životech zameškali. Ani s rozvolňováním opatření a příchodem jara ale nepřijdete o porci svěžích novinek. Na květen se z dubna posunulo vydání jedné sympatické české hry, kromě toho se dočkáme také zajímavých remasterů nebo simulátoru žraloka. A nebude chybět ani příliv starších titulů na Switch.

Chystané remaky a remastery: Seznam her, které čeká omlazení

Pomalu se dostáváme do bodu, kdy se častěji dozvídáme o technické předělávce starší hry než o zbrusu novém zážitku. Dobře, to možná trochu přeháním, ale remastery a remaky jsou dnes na denním pořádku. Pojďme si proto připomenout ty nejzajímavější z nich, které se v nejbližších měsících a letech chystají sahat na zlatý fond herní historie i na jeho méně proslulé kapitoly.

Bleskovky

  • 18. 4. 2019 - Na Switchi vyjde 10. května kompletní Saints Row: The Third, připomíná se trailerem.

  • 21. 8. 2018 - Deep Silver FishLabs pracuje na portu hry Saints Row the Third pro Nintendo Switch.

  • 15. 9. 2017 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One přibyly tituly Saints Row: The Third, Slender: The Arrival, Super Contra, Undertow a Monopoly Deal.

  • 1. 5. 2014 - Členové Xbox Live Gold programu získají v květnu 2014 zdarma Dust: An Elysian Tail a Saints Row: The Third.

REMAKE

Saints Row: The Third Remastered
Saints Row: The Third Remastered
Akční, RPG
PlayStation 4, PC, Xbox One, PS4 Pro, Xbox One X
22. květen 2020
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
22. listopadu 2011
Recenze