Silent Hill: Homecoming

Silent Hill: Homecoming

Články

Half-Life 2 modifikace Silent Hill: Alchemilla zahání hlad po skutečném Silent Hill zážitku

Touha fanoušků po další Silent Hill hře, která bude věrná principů prvních dvou dílů, je neutuchající. A protože není jisté, kdy a jestli vůbec ji naplní společný projekt Hideo Kodžimy a Guillermo del Tora s názvem Silent Hills, nezbývá než se v mezičase obrátit na amatérskou tvorbu. A rozhodně nemusí jít o náhradní řešení z nouze, jak dokazuje čerstvě vydaná Half-Life 2 modifikace Silent Hill: Alchemilla. Má sice svá specifikace, respektive nedostatky, ale jinak se jí daří zachytit atmosféru a do značné míry i charakter původních Silent Hill her na výbornou. Navíc jde o modifikaci a její vyzkoušení vás nic nestojí. A rovnou říkám, udělejte to navzdory hardcore obtížnosti.

Brno vydalo hrůzné svědectví o Silent Hill 8

Jedním z nejsvětlejších bodů dvoudenní vývojářské konference Game Acces 2010 byla výrazná přítomnost Briana Gomeze (Jericho, Alone in the Dark a další), šéfa designu brněnského týmu Vatra Games, který právě vytváří osmý díl v hororové sérii Silent Hill.

Silent Hill 5 - dojmy

Nechali jsme se na den zavřít do potemnělé místnosti s pokračováním hororové série, abychom měsíce před příchodem vylepšené verze na evropský trh nasáli atmosféru a hlavní změny v hratelnosti.

Silent Hill 5 - preview

V mlze utopené strašidelné dobrodružství vypráví o psychických poruchách hlavního hrdiny a frustrovaném kříženci muže se ženou. Všechny detaily o next-gen pokračování známé hororové série pouze na TISCALI!
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
11. dubna 2009
Recenze