Sniper: Ghost Warrior 3
Věková dostupnost

Sniper: Ghost Warrior 3

Články

Sniper: Ghost Warrior 3 podle tvůrců propadl, protože byl příliš ambiciózní. Chystají pokračování Lords of the Fallen

Sniper: Ghost Warrior 3, další díl doposud úspěšné odstřelovačské série od polského studia CI Games, se zrovna nevyvedl, což je řečeno ještě velice mírně. Vývojáři ho ambiciózně zasadili do otevřeného světa, ale zřejmě si ukousli příliš velké sousto, o čemž svědčí naše čtyřková recenze. A Honza Slavík rozhodně není jediný, kdo byl zklamán. Kýbl popela si na hlavu vysypal dokonce i sám šéf studia Marek Tymiński, podle něhož si jeho tým ukousl až příliš velké sousto. A těžce se mu to nevyplatilo.

Nové DLC rozšíří Sniper: Ghost Warrior 3 o legendární pušku McMillan Tac-338A

Když se v souvislosti se sniperským řemeslem řekne slovo McMillan, jako první se mi vybaví slavný kapitán z Call of Duty: Modern Warfare, navlečený v maskovací kombinéze. Teprve poté mi přijde na mysl odstřelovací puška McMillan Tac-338A, kterou používal třeba Američan Chris Kyle. Další DLC do ostrostřelecké akce Sniper: Ghost Warrior 3 přinese právě jednoho ze zmiňovaných M(a)cMillanů. Chvilka napětí… No ano, četli jste nadpis, takže víte, že správnou odpovědí je bouchačka. Na perfektní skotský přízvuk bohužel musíte zapomenout.

Čtenářský GamesPlay – Sniper: Ghost Warrior 3

Zdánlivě zajímavá premisa, zdánlivě neokoukané prostředí Gruzie a zdánlivě osvědčená hratelnost z minulých dílů – od Sniper: Ghost Warrior 3 jsme si slibovali kvalitní zábavu, které jsme se ale nakonec nedočkali, jak píše Honza Slavík v textové recenzi. Jestli se na hru dívá podobně i čtenář Tomáš Kolařík, o tom se můžete přesvědčit v tomto čtenářském gamesplayi.

Sniper: Ghost Warrior 3 vychází bez multiplayeru a s technickými problémy

Sniperská stealth akce Sniper: Ghost Warrior 3 nabízí několik velkých map, několik herních stylů, ale i přes několik odkladů vydání nevyšla v kompletním stavu. Jmenovitě chybí multiplayer, o kterém dříve tvůrci mluvili v rozhovorech, ale ve hře byste ho hledali marně. Momentálně si tak zahrajete jen sami s tím, že multiplayer se do hry dostane až někdy ve třetím kvartálu tohoto roku formou bezplatného updatu.

Hlavní hrdina Sniper: Ghost Warrior 3 je nebezpečný zabiják

Když pominu absurdní scénu s hlavou, která se rozletí jako kamenný blok, a ne jako… hlava, jde nový trailer na Sniper: Ghost Warrior 3 povedený. Má spád, styl, dynamiku, ale rozhodně bych si jej nespojoval se hrou, v níž je důležité plížení se, odhadování trajektorie střely a obecně opatrnější postup. Jenže poselstvím klipu je, že jste nebezpečný zabiják, který klidně dokáže jednou střelou zabít dva lidi.

Bleskovky

  • 12. 1. 2021 - Jak jsou úspěšné hry Lords of the Fallen a Sniper Ghost Warrior? Tvůrci prozradili čísla

  • 29. 1. 2018 - Poslední update pro Sniper: Ghost Warrior 3 odstranil ze hry ochranu Denuvo.

  • 2. 5. 2017 - Britský žebříček prodejnosti 17. týdne roku 2017: 1. Mario Kart 8 Deluxe, 2. Sniper: Ghost Warrior 3, 3. GTA V.

  • 6. 3. 2017 - PC, PS4 a Xbox One verze hry Sniper: Ghost Warrior 3 byla odložena na 25. dubna.

  • 14. 2. 2017 - Season Pass titulu Sniper: Ghost Warrior 3 nakonec zdarma zahrnou jak předobjednávky PC a PS4, tak i Xbox One verze hry.

  • 23. 1. 2017 - Systémové požadavky titulu Sniper: Ghost Warrior 3 odhaleny.

Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
30. dubna 2017
Recenze