Star Fox Zero

Star Fox Zero

Články

Nintendo Direct přinesl oznámení Twillight Princess HD a Kerbal Space Program pro Wii U

Nintendo v noci na dnešek uspořádalo první Direct prezentaci od nedávného úmrtí bývalého šéfa Satoru Iwatay. Directu se ujal šéf evropského Nintenda Satoru Shibata a začal jedním z největších klenotů kterým firma disponuje: Zeldou. Konkrétně oznámil The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Původní hra vyšla v roce 2006 na GameCube a Wii a 4. března 2016 vyjde v graficky vylepšené verzi na Wii U.

Nintendo chystá pro Wii U a 3DS spoustu zajímavých her, které jsme si zahráli

Nintendo na letošní E3 nechybělo, ale Petr, Miloš a Kuba se v Los Angeles nemohli rozkrájet a zahrát si úplně všechno. Proto dělá Nintendo už několik let evropskou akci Post E3 Tour, kde si mohou novináři z celé Evropy chystané hry v klidu vyzkoušet. Letos padl los na polské Katovice, kde jsme si zahráli všechno od Maria a Metroidu přes Skylanders až po nový Star Fox. Pojďme se tedy na chystanou plejádu her od japonského vydavatele podívat.

Nintendo představilo moderní verzi stařičkého Star Fox

Největším tahákem Nintenda pro nadcházející vánoční sezónu bude zřejmě pokračování stařičké vesmírné arkády Star Fox 3D. Aktuální verze se bude jmenovat Star Fox Zero a hlavním hrdinou není nikdo jiný, než hvězdokupami protřelá liška. Vývojáři podotýkají, že se nejedná o žádný remake jako takový (a které má ostatně moderní doba tolik ráda), ale o plnohodnotnou novou hru. V té se v hlavních rolích potkávají postavičky jménem Fox McCloud, Falco, Peppy a Slippy a společnými silami se pokouší zachránit celý vesmír. Hlavní devizou hry je pak samozřejmě využití GamePadu konzole Wii U. Ovladač půjde například využít k pohledu z kokpitu právě ovládaného prostředku.

Bleskovky

  • 20. 4. 2016 - Metacritic hodnocení (z 39 recenzí) očekávané WiiU novinky Star Fox Zero je 72%.

  • 4. 3. 2016 - WiiU titul Star Fox Zero vyjde 22. dubna.

  • 18. 9. 2015 - Star Fox Zero vyjde až v průběhu příštího roku.

  • 15. 7. 2015 - Obrazem: 5 nových screenů ke hře Star Fox Zero.

  • 23. 6. 2015 - Vizuální styl Star Fox Zero je záměrný - důraz je kladen na hratelnost a hra se chce odlišit od dnešních titulů, které vypadají všechny stejně.