Steve Jackson's Sorcery!

Steve Jackson's Sorcery!

Články

Poslední epizoda Steve Jackson’s Sorcery! se zpozdí o týden, ale přináší slevu na předchozí díly

Čtvrtá a poslední epizoda gamebooky inspirovaného dobrodružství Steve Jackson’s Sorcery! se nakonec oproti plánovanému vydání o týden zpozdí. Poslední díl jménem The Crown of Kings byl nově posunutý na 22. září, protože tvůrci ještě potřebují doladit některé detaily. Všichni dobyvatelé tajemné pevnosti Mampang, ve které sídlí zloděj Koruny králů, se tak musí kromě kvalitní zbroje obrnit také trpělivostí. 

Poslední díl gamebookové ságy Steve Jackson's Sorcery! vyjde v září

Povedená herní adaptace gamebooků Steve Jackson's Sorcery! se blíží svému finále. To vyjde 15. září na PC, Mac, iOS a Android a půjde o čtvrtý díl, který se jmenuje Crown of Kings. Hlavní hrdina Analander už není tím nezkušeným hrdinou z prvního dílu a cílem jeho cesty se v poslední dílu stane horská pevnost Mampang, v níž se skrývá arcimág, který ukradl titulní Korunu králů. 

Dark Souls III, Uncharted 4, Blade & Soul a další - přehled recenzí

Průměrná Quantum Break, výborná Grim Dawn, pěkná, ale tupá Adrift, očekávaně těžká Dark Souls III nebo graficky a příběhově skvělá Uncharted 4. Za poslední týdny vyšla celá řada her v celém kvalitativním spektru, což znamená, že jsme také recenzovali celou řadu her. Jak jsme je hodnotili, najdete v následujícím přehledu.

Knižní dobrodružství Steve Jackson's Sorcery! můžete zažít i na PC

Fantasy dobrodružství Steve Jackson's Sorcery! se objevilo už před dvěma lety na mobilních platformách a nyní konečně vychází i pro Windows a Mac. PC verze navíc obsahuje rovnou první dvě epizody ze čtyř v balíčku za 10 euro, přičemž je hra do 9. února k mání ve slevě za 6 euro.

Mobilní hity 80 Days a Sorcery vyjdou brzy na PC

Pro PCčkáře nepříliš známý vývojář inkle si našel své publikum na mobilních platformách. Se svojí netradiční cestovatelskou adventurou 80 Days získal několik významných ocenění a teď si ji budeme moct zahrát i na PC a Macu. 80 Days, následováno Steve Jackson's Sorcery!, jsou jen dvě ze čtyř her od inkle, které na PC v brzké době vyjdou. První jmenovaná se na digitálních pultech objeví už 29. září, zatímco Sorcery bude vycházet po epizodách a té první se dočkáme ještě letos.
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
6. dubna 2016
Recenze