Take On Mars

Take On Mars

Články

Bohemia Interactive vydala plnou verzi Take On Mars

Tři a půl roku po oznámení vyšla simulace obydlování Rudé planety od Bohemia Interactive Take On Mars. Po rozsáhlém early accessu tak dostávají jeho majitelé do rukou plnou verzi a vy, kteří jste čekali na dokončení hry, si už můžete na Steamu titul pořídit za 25 eur (respektive 649 korun na Bohemia Store). 

Take On Mars vyjde už 9. února včetně příběhové kampaně

Česká sandboxová vědecká simulace Take On Mars se po několika letech předběžného přístupu na Steamu konečně dočká své plné verze. Vyjde už 9. února a bude obsahovat i příběhovou kampaň, jejíž náplň naznačuje čerstvě vydaný teaser. V ní se vžijete do astronauta Marka Willise, jednoho z členů posádky mise, která vyrazila na Mars v roce 2028 s cílem dostat se na Rudou planetu o rok později. Nepřekvapivě se ale při vstupu do atmosféry Marsu něco pokazilo. Vy jste ztratili kontakt se zemí, jste na tom hodně špatně a musíte přežít.

Best of 2015: Nejlepší early access hra

Na early accessu toho jde pokazit hodně i s dobrými úmysly, ale zároveň mohou vývojáři využít potenciál tohoto modelu na maximum. Jak? Třeba opravdu spolupracovat s komunitou nebo vydávat obsahově či funkčně významné aktualizace, které společně s hráči následně doladí k dokonalosti. A přesně takto se loni vyvíjelo hned několik projektů, z nichž se nám nejvíce líbily následující.

Přídavek elektřiny dělá simulaci přežití na Rudé planetě v Take On Mars zajímavější

Simulátor přežití na Marsu Take On Mars se teď stal díky nejnovějšímu updatu mnohem zajímavější. Pořád jste na pusté Rudé planetě, ale teď ji můžete alespoň trochu oživit pomocí elektřiny. Je to právě elektřina, která je největším přídavkem a změnou v dnes vydané aktualizaci. V praxi to tak znamená možnost produkovat elektřinu skrze solární panely a následné budování elektrické sítě.

Na Humble Bundle si můžete už podruhé koupit hry od Bohemia Interactive za pár babek

České studio Bohemia Interactive se už v minulosti se svými tituly na Humble Bundle objevilo. A zřejmě z toho byl takový úspěch, že si dali repete. Hry od Bohemky jsou právě teď k mání za pár šupů v aktuálním Humble Weekly Bundle, který nese název Bohemia Interactive 2. Pokud systém Humble Bundlů znáte, nečeká vás nic překvapivého. Můžete zaplatit kolik chcete a dostat se tak ke spoustě dobrých her z české produkce.
Hodnocení
GAMES.cz
5/10
Datum recenze:
7. května 2017
Recenze