Co najdete v multiplayeru Binary Domain?
zdroj: tisková zpráva

Co najdete v multiplayeru Binary Domain?

24. 2. 2012 18:43 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Taktická sci-fi akce Binary Domain je trochu jako popelka ve stínu velkých konkurentů.

Nicméně tahle hra, která bude sázet na vztahy s členy vaši jednotky, a také na vychytávky jako je rozdávání příkazů hlasem, má v rukávu nejedno eso a jedním z prvků, které by nás měly zajímat je i multiplayer. Před pár dny se představila trailerem a nyní máme k dispozici i informace o jednotlivých módech.


Co se týče povolání, v multiplayeru budou k dispozici tato - Heavy Gunner, Recon, Special Operations, Demolitions a Assault. Každé z nich půjde v rámci výbavy a výzbroje upravovat. Všechny multiplayerové módy jsou určené pro deset hráčů a jsou to následující...

Data Capture – Místní variace na Capture the Flag. Týmy si navzájem kradou data a nosí je k vlastní analytické konzole.

Domain Control – Další klasika, v níž obsazujete určené území na mapě a za to získáváte body.

Team Survival – Team Deathmatch... víc asi není třeba vysvětlovat, ne? Snad jen, že tady se nehraje na počet ticketů, ale jednoduše bude mít každý hráč jeden život a kdo má posledního přeživšího vyhrál.

Operation – První z komplexnějších, byť ne originálnějších módů. Jeden tým brání materiál a zásoby, druhý útočí, přičemž se mapa dynamicky mění podle postupu útočníků.

Demolition – Na mapě je několik náloží. Týmy musí jednu z nich vzít, doběhnout do soupeřovy základny a tam ji odpálit.

Team Deathmatch – Tohle už je úplná klasika. Kdo má víc fragů za časový úsek, vyhrál.

Free For All – Všichni proti všem. Chaos. Masakr. Nekontrolované násilí.

Nu a samozřejmě tu bude místní ekvivalent Hordy, tady zvaný Invasion. Půjdete v něm proti stále silnějším vlnám kyborgů. Jak je tedy vidět, nic objevného se nezjeví, nicméně široká paleta módů je potěšující. Samozřejmě, vše bude záviset na funkčnosti herních mechanik, ale to se dozvíme už příští týden, kdy hra vychází na PS3 a X360.

Nejnovější články