Co najdete ve sběratelských edicích Assassin's Creed III
zdroj: tisková zpráva

Co najdete ve sběratelských edicích Assassin's Creed III

27. 3. 2012 13:07 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Assassin's Creed III sice vyjde až 31.

října tohoto roku, ale o tom, jak budou vypadat sběratelské edice už je jasno. Takže, co v nich najdete a jaké to vlastně budou? O standardní edici asi nemá cenu nějak dlouze mluvit: prostě krabička, hra, někde vám možná obchod přibalí bonus. Pak tu ale budou tři speciálky, které budou pro X360, PS3 a velmi pravděpodobně i pro PC. O nich si už přečtěte uvnitř článku.


Nejbohatší bude asi Freedom Edition (viz obrázek výše), kde najdete 24cm sošku Connora i s třepetající se vlajkou USA; zápisník George Washingtona, kde se dočtete o boji asasínů a templářů během Americké revoluce; litografii; dvě mise do kampaně pro jednoho hráče – The Lost Mayan Ruins, v níž se podíváte do mayské pyramidy a najdete třeba šavli kapitána Kida a Ghost of War, kdy obrátíte templářskou ofenzivu a získáte indiánskou válečnou palici. Bude tu i balíček pro multiplayer, Sharpshooter Package, kde najdete jednu novou postavu, ostrostřelce, jednu relikvii, jeden emblém a jeden speciální obrázek a titul "The Jester". Hra bude v pěkném steelbooku s malbou od Alexe Rosse.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Join or Die edice bude už bez sošky, ale místo ní zde bude asasínský přívěšek na řetízku. K tomu tu bude zase Washingtonův zápisník, Ghost of War mise a Sharpshooter Package.

A nakonec tu bude Speciální edice, kde bude jiný obal, než u standardní a najdete v ní unikátní misi A Dangerous Secret, v jejímž rámci budete moci získat křesadlovou mušketu. Mimochodem, tím se dostáváme k tradičnímu problému a neduhu - i když si zaplatíte za nejnadupanější edici, nedostanete úplně všechen obsah.

Nejnovější články