Jaké hry dostanou zdarma uživatelé PlayStation Network?
zdroj: tisková zpráva

Jaké hry dostanou zdarma uživatelé PlayStation Network?

17. 5. 2011 12:40 | Téma | autor: levis |

Update (12:40): Čerstvá tiskovka od české Sony přibližuje pořadí, v němž bude probíhat obnovení služeb: nejdříve chce firma zprovoznit přihlášení do služeb PSN a Qriocity včetně možnosti změny hesla, dále obnovit online hraní pro PlayStation 3 a PSP, následně přehrávání vypůjčeného obsahu v rámci služby PSN Video Delivery Service, dále službu Music Unlimited, služby třetích stran a la Netflix nebo Hulu, následně kategorii Přátelé nebo chatování na PlayStation 3 a jako poslední PlayStation Home. "Ve spolupráci s několika uznávanými externími firmami společnost SNEI implementovala přísnější bezpečnostní opatření, která pomohou v boji proti nelegálním aktivitám a uživatelům poskytnou vyšší stupeň ochrany jejich osobních údajů," píše se v tiskové zprávě.

"Chtěl bych vyjádřit své hluboké politování nad tímto incidentem a obtížemi, které způsobil. Zároveň bych vám všem rád poděkoval za trpělivost, kterou jste prokázali během procesu obnovování našich služeb," řekl Kazuo Hirai, výkonný viceprezident společnosti Sony. "Chceme ubezpečit všechny naše zákazníky, že jejich osobní údaje chrání jedny z nejlepších bezpečnostních technologií, které máme dnes k dispozici." A teď k tomu odškodnému - jaké hry si přesně budete moci stáhnout a co dalšího vám firma nabídne v rámci balíčko Welcome Back PSN?

Původní text: Sony v noci zveřejnila podrobnosti o Welcome Back PSN programu, jež má sloužit jako odškodné za téměř měsíční výpadek síťě PlayStation Network. Majitelé účtu na evropském i americkém PSN si budou moci zdarma vybrat dvě z pěti následujících her: arkádovou LittleBigPlanet, nadpřirozenou akci Infamous, adrenalinové závody Wipeout HD/Fury, akční adventuru Ratchet and Clank: Quest for Booty nebo zombie akci Dead Nation. Majitelé konzole PSP si mohou také zdarma stáhnout dva tituly, a to buďto LittleBigPlanet PSP, Pursuit Force, Modnation PSP nebo Killzone: Liberation. Všichni majitelé klasického účtu získají na 30 dnů zdarma členství v placeném programu PlayStation Plus, již existující předplatitelé pak dostanou navíc dva měsíce zdarma.

Stejně tak předplatitelé služby Music Unlimited obdrží třicet gratis dnů ke svému účtu navíc. To ještě pořád není všechno - pracuje se na extra drobnostech ke stažení do vašeho PlayStatio Home a třeba Američané si budou na nějaký čas moci zdarma půjčovat filmy. Co přesně čeká Čechy ještě netušíme, v době psaní článku zatím oficiální stránky tuzemského PlayStationu mlčely.

Třeba Němci už ale ví, že kvůli přísným zákonům a cenzuře si zdarma nestáhnou ani Infamous, ani Dead Nation, nýbrž Super Stardust HD nebo Hustle Kings, a němečtí majitelé PSP pro změnu nebudou mít nárok na Pursuit Force ani Killzone Liberation, nýbrž jen Everybody's Golf 2 a Buz Junior Jungle Party PSP. Sony také v noci na úterý slíbilo, že v následujících týdnech bude PlayStation Store updatován až několikrát za jeden týden, aby se dohnalo vše promeškané během posledního měsíce, jde např. demo MotorStorm: Apocalypse nebo strategie Under Siege.

Nejnovější články