Na berlínské konferenci Quo Vadis vystoupí Patrice Désilets a designér SW Battlefront
zdroj: tisková zpráva

Na berlínské konferenci Quo Vadis vystoupí Patrice Désilets a designér SW Battlefront

28. 3. 2017 15:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Poslední dubnový týden bude v Berlíně patřit videohrám. V rámci akce International Games Week Berlin se hlavní město Německa stane dějištěm deseti nezávislých herních akcí. Jednou z nich je i nejstarší vývojářská konference v Evropě Quo Vadis, na jejímž letošním ročníku vystoupí se svými přednáškami například tvůrce série Assassin’s Creed Patrice Désilets nebo hlavní designér Star Wars Battlefront z EA DICE Niklas Fegraeus.

Konference Quo Vadis 2017 se odehraje 24. až 30. dubna 2017 v budově „Station Berlin“ a očekávaných 3000 návštěvníků se může těšit na velmi zajímavé hosty a jejich přednášky. Asi největší hvězdou akce je již zmiňovaný Patrice Désilets. Člověk, který stál u zrodu série Assassin’s Creed, a který dnes ve své vlastní firmě Panache Digital Games pracuje na hře Ancestors: The Humankind Odyssey, vystoupí na Quo Vadis s přednáškou shrnující jeho vývojářskou vizi, projekty a důležité kariérní milníky.

Vedle Désiletse se návštěvníci konference mohou těšit i na přednášku Niklase Fegraeuse z EA DICE o problémech se zpracováním světa Hvězdných válek do herní podoby ve Star Wars Battlefront, nebo na vystoupení Briana Chamberse ze studia Foundry 42, tedy evropské pobočky Cloud Imperium Games Chrise Robertse. A se svou troškou do mlýna přispějí svými přednáškami i další zástupci firem jako Team 17, Blue Byte, Sledgehammer Games, Double Fine, Crytek, Google nebo Niantic. Kompletní program Quo Vadis 2017 najdete na oficiálních stránkách.

A pokud vás už budou nudit přednášky, můžete vyrazit na jiné akce pořádané v rámci International Games Week. Své brány totiž v průběhu týdne otevře i festival nezávislých her Amaze, výstava Making Games nebo Games Culture Festival v místním Computerspielemuseum.

LEVEL a Games.cz jsou mediálními partnery Quo Vadis 2017. Díky tomu může kdokoliv z vás využít 20procentní slevu na vstupné a jet se podívat do Berlína osobně. Stačí se jen registrovat na této adrese a použít při tom slevový kód ve tvaru LevelMagazine_20

 

 

 

Nejnovější články