První detaily o DLC se sirem Hammerlockem k Borderlands 2
zdroj: tisková zpráva

První detaily o DLC se sirem Hammerlockem k Borderlands 2

17. 12. 2012 16:30 | Téma | autor: Aleš Smutný |

To, že dalším chystaným DLC k povedené postapokalyptické střílečce Borderlands 2 bude...

To, že dalším chystaným DLC k povedené postapokalyptické střílečce Borderlands 2 bude kousek jménem Sir Hammerlock's Big Game Hunt, už víme. Čeho se v rozšiřujícím balíčku dočkáme jsme zatím nevěděli. Nyní to ale vypadá, že nějaký zvídavý chlapík informace o DLC vydoloval z posledního updatu hry. Takže následující informace berte s faktem, že jde o neověřené, leč celkem pravděpodobné info.


Už jen základní popisek DLC zní „borderlandovsky“: „Nebezpečí! Vzrušení! Kníry! Je čas na další epizodu Vault Hunters Adventrues, jíž uvádí sir Hammerlock! V tomto díle se naši zocelení hrdinové vydají napříč divokým kontinentem Aegris! Jejich cíl? Objevit ty nejexotičtější stvoření, jaké na Pandoře najdete a dát jim pořádnou ránu do zubů!“ Takže příběhově máme jasno – a co obsah? 

Každá postava dostane jeden skin a jednu hlavu. Nové vozidlo, fanboat, které bude mít vlastní  mody na korozivní, zápalné a šokové typy zbraní. Dvanáct vedlejších a pět delších, příběhových misí. Nový raidovací boss. Nové předměty s kvalitou Seraph. Noví nepřátelé. Spousta vedlejších misí spočívajících ve stopování potvor, což po vás bude chtít sir Hammerlock. Samotný kontinent Aegrus, což je něco mezi džunglí a bažinou. Nový hlavní záporák, který šéfuje kmenu domorodců z džungle a má ďábelský plán. Claptrap. Spousta scén s Claptrapem.

A kdyby vás zajímaly obrázky nových zbraní, najdete je zde.

Nejnovější články