Remake Pathologic se k nám zkusí dostat přes Kickstarter
zdroj: tisková zpráva

Remake Pathologic se k nám zkusí dostat přes Kickstarter

28. 7. 2014 9:30 | Téma | autor: Adam Homola |

Dnes už snad kultovní a znalci oblíbená adventura Pathologic ještě neřekla své poslední slovo. Vyšla sice v roce 2005, byla tak trochu rozbitá, ale měla neopakovatelné kouzlo, které by jí mohla spousta jiných her závidět. Pokud všechno klapne tak, jak si vývojáři ze studia Ice-Pick Lodge plánují, dočkáme se Pathologic znova, snad ve výrazně lepší formě. Dřívější plány na remake jsou totiž nyní oficiálně potvrzené a my se můžeme začít těšit.

Konečně bychom se tak mohli dočkat pořádné verze Pathologic, která nebude rozbitá, špatně přeložená a i po herní stránce bude dotažená do konce. Zatím ale není jisté vůbec nic, protože hlavní odpovědnost bude na nás. Popravdě se ani nedivím že vývojáři na něco takového nesehnali vydavatele nebo investora a tak se v září obrátí na nás. Skrze Kickstarter se budou pokoušet vybrat zatím neznámou sumu a doufejme, že si neřeknou o hodně.

zdroj: Archiv

Trailer na původní Pathologic

Pathologic totiž není asi typ hry, který by na Kickstarteru vybral bez mrknutí oka statisíce dolarů. Nemusí to běžet na super enginu, nemusí být delší a větší, hlavně, aby se projekt na Kickstarteru zaplatil. Oznámení o připravované crowdfundingové kampani přišlo zatím jen skrze email zaslaný některým stránkám, což potvrdili například novináři z PC Gameru nebo z Rock, Paper, Shotgun.

Nejnovější články