SCORE oslavilo 10 let - fotky z večírku v Rock Café
zdroj: tisková zpráva

SCORE oslavilo 10 let - fotky z večírku v Rock Café

6. 2. 2004 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme vás už informovali v krátkých zprávách, známý časopis Score začátkem roku oslavil desáté výročí své existence.

Takové kulaté číslo si už samozřejmě zasloužilo vlastní akci, a tak vydavatelství Omega včera uspořádalo v Rock Café narozeninový večírek, na kterém byly přítomny snad všechny známé tváře domácí herní scény, tedy až na zástupce papírové konkurence Score (nebyli příliš vítáni), Petra Vochozku a šéfredaktora Tiscali Games (minulý i příští týden hory, nestíhám - pozn.jd :) Ještě než se pustíme do samotných bulvárních perliček z party, sluší se alespoň stručně zmínit o nové podobě, kterou časopis vykročil do 120. čísla. Nové Score se zlatou obálkou "10 let s vámi" má totiž zbrusu nový design, který se mně osobně rozhodně líbí víc než ten minulý. O samotném obsahu časopisu se dozvíte více tady.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
kompletní galerie

Program večírku byl jako obvykle celkem volný, leckomu proto mohl uniknout originální "druhý příjezd" redakce Score, která si za tímto účelem pronajala bílou limuzínu. Nechybělo šampaňské (nedivte se, proč je celá Národní třída tak zlitá) ani papírové ozdoby, které nadšení kolegové z firmy házeli po svých kamarádech. K iluzi dokonalosti chyběl snad opravdu už jen červený koberec, protože díky přítomnosti několika štábů (ČT, ProGamers) se zastavovali i kolemjdoucí lidé a ptali se, na kterého že politika čekáme. Uvnitř Rock Café si mohli hosté zavzpomínat spolu s Oldou Hejtmánkem, který povídal o historii Score (mimochodem ve 120. čísle s ním najdete i dvoustránkový rozhovor) nebo doufat, že se na ně usměje štěstí v tombole například o DVD přehrávače (na mě se opět smáli maximálně šťastní výherci).

Jak odtušíte z fotografií, na party nemohla chybět především celá současná redakce Score v čele s Mikolášem Tučkem a Tomášem Zvelebilem, z let minulých se objevil alespoň Honza Eisler, Petr Chlumský nebo Jindra Rohlík (Andrej Anastasov nedorazil). České vývojáře svoji přítomností a dobrou náladou reprezentovali Martin Klíma z Altaru, Karel Papík z Mindware, Pavel Šinágl ze 7fx nebo Karel Matějka a další lidé z Centauri Production. Nechyběli ani zástupci předních herních distributorů, mezi kterými jako obyvkle zářila sympatická Bára Veselá z Cenegy. Na akci přišli též naši kolegové z webových magazínů, pracovitý a neúnavně točící tým ProGamers nebo manažer AMD, Igor Staněk, který perlil nejen příhodami z herních turnajů a kasín v Las Vegas, kde došlo k fiasku s turnajem Cyber X Games. Nejvíce okatě se ale na večírku jistě bavil Honza Modrák alias Bludr z Playstation magazínu, což dokumentují i některé fotografie, za které děkujeme Hubertovi. Update 8.2. - kompletní galerii všech veřejných fotek najdete zde.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
kompletní galerie

Většina hostů si pochvalovala dostatek dobrého jídla (nebudu jmenovat ty, kteří si vzali něco na památku i domů) a také to, že téměř veškeré pití včetně tvrdého alkoholu bylo zadarmo. Tak komická situace, jako že si džus platíte sami, ale vodka je gratis, se může přihodit asi opravdu jen na večírku Score ;) Deset let je dlouhá doba, proto přejeme Score hodně úspechů a spokojených čtenářů do další desítky. I když kdo ví, zda za tak dlouhou dobu bude v jeho sestavě alespoň jeden současný člen a co všechno tento magazín plný protikladů ještě čeká.
zdroj: vlastní dojmy, GC

kate

Nejnovější články