The Black Death

The Black Death

Články

Středověký souboj s morem The Black Death dostává svůj zatím největší update

Depresivní survival onlajnovka The Black Death je zatím pořád ještě v předběžném přístupu, ale stejně jako nedávno, i teď se posouvá blíž k vydání. Tentokrát za to může nový a dle slov tvůrců zatím největší update jménem Pestilence. V něm se vývojáři nebáli sáhnout na řadu klíčových herních mechanismů a pořádně je překopat.

Ve středověké onlinovce The Black Death můžete nově umřít i za soumraku a rozbřesku

Black Death, hra s depresivní premisou o přežívání ve středověké Evropě zasažené morem, dostala svůj zatím největší update. Jmenuje se The Long Night a z názvu už asi vytušíte, že v survival onlineovce The Black Death nastane skutečně dlouhá noc. A pak zase den. Jednou z větších novinek aktuálního updatu je totiž konečně plnohodnotný systém pro střídání dne a noci.

Pochmurná středověká onlinovka The Black Death vás nechá žebrat po ulicích

Jsou to tři měsíce od vydání early access verze multiplayerové survival hry The Black Death, která je zasazená do pochmurného středověkého období, kdy Evropu sužovala morová nákaza a člověk byl člověku vlkem ještě trochu víc, než je je běžné. The Black Death chce vynikat především hutnou atmosférou a důrazem na hráčskou interakci. Nabízí totiž řadu tehdejších povolání, ne jen bojová, takže můžete být lovcem, řemeslníkem, sedlákem, který čeká na to, kdy přijdete nějaký voják a vydrancuje mu statek… a nově i žebrákem.

Středověká onlinovka The Black Death vyjde příští týden v early accessu

V lednu představené MMORPG The Black Death slibuje zaměření přežívání ve středověkém světě, jehož středobodem je zabiják v podobě moru. Volba přežití a forma zážitku má přitom být na hráčích – ti mohou volit nejen kariéru ozbrojence, ale třeba i minstrela nebo lovce. Nová, takřka dvacetiminutová procházka světem hry předvede dosavadní pokrok ve vývoji a především oznamuje brzký early access.

Středověké MMO The Black Death vás nechá přežívat uprostřed morové epidemie

Středověká epidemie moru se ve hrách občas objeví, ale projekt The Black Death na ní staví celý zážitek. Půjde o nekompromisní multiplayerový survival s desítkou povolání a všudypřítomnou smrtí nejen v podobě moru. Jestli se nebezpečí postavíte jako válečník, nebo budete jen farmařit jako sedlák, je na vás. Dokonce se můžete jen tak potulovat krajinou a bavit ostatní hráče svými básněmi a písněmi jako minstrel, což je jedno z povolání.