The Book of Unwritten Tales 2
Věková dostupnost

The Book of Unwritten Tales 2

Články

PlayStation Plus nabídne v lednu poslední Deus Ex a Batmana od Telltale

Sony se v novém roce rozhodla šlápnout na pedál, a tak v rámci PlayStation Plus přináší v lednu víc než solidní hry. Leitomotivem leda jsou zachmuření hrdinové, protože obě „hlavní“ hry pro PlayStation 4 mají v hlavní roli málomluvného strážce zákona. 

Humorná fantasy adventura The Book of Unwritten Tales 2 vychází na mobilní zařízení

The Book of Unwritten Tales 2 je dva roky stará německá adventura tropící si žerty úplně ze všeho, co vás napadne. Tady je narážka na Pána prstenů, támhle na Star Wars, za rohem na vás čeká scéna jak vystřižená z Mumie... Pokud máte chuť na nepříliš náročný ztřeštěný humor, dobrodružství gnóma Wilbura a jeho přátel je to pravé ořechové. Jejich dobrodružnou cestu si teď navíc můžete užít i na mobilních zařízeních, protože tahle povedená hra právě vyšla i na App Store a Google Play. 

Souhrn recenzí, které vyšly na Games.cz v únoru a březnu

Od posledního souhrnu uplynuly skoro dva měsíce a na Games jsme mezi tím publikovali přes 30 recenzí malých, velkých, dobrých i méně dobrých her. A protože se vám řada titulů jistě už dávno vykouřila z hlav, nabízíme vám k nahlédnutí komentovaný soupis jejich recenzí, abyste viděli, co všechno za hry vám uniklo a musíte si ještě zahrát (než vyjde další pecka, na kterou čekáte).

Adventura The Book of Unwritten Tales 2 připomíná úsměvným videem zítřejší vydání

Sympatická klikací adventura The Book of Unwritten Tales 2 prošla obdobím early accessu a hrdě hlásá, že je připravena na zítřejší vydání ostré verze. Abyste pochopili, jaký styl humoru mají její tvůrci z KING Art rádi, přihodili i video, které skoro nijak nesouvisí s herním obsahem a místo toho sází na parodii. Zpívaný motiv si bere z oblíbené scény z prvního filmového Hobita a v textu teskně zpívané hospodské písně si dělá legraci z DRM, free-to-play, mikrotransakcí, pay-to-win, trollování a kdoví čeho ještě.

Adventurní speciál #3: The Book of Unwritten Tales 2

Čtyři hratelné postavy, moderní animace a celkově zpracování, co možná nejdelší herní doba a klasické adventurní hádanky kombinovaného s humorným příběhem. Cíle tvůrců ze studia KING Art jsou jasné - The Book of Unwritten Tales 2 má být nejenom lepší, hezčí a delší pokračování skvělé jedničky, ale se svými ambicemi míří až na titul pro nejlepší adventuru současnosti. Tvůrci z KING Art ale nemají důvod se krčit v koutě. Své schopnosti už několkrát prokázali, a když kreativní šéf Jan Theysen v následující reportáži zdůrazňuje, že The Book of Unwritten Tales 2 má být nejrozsáhlejší adventura posledních patnácti let, minimálně stojí za to se podívat, čím své tvrzení dokládá.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
3. března 2015
Recenze