The Signal From Tölva

The Signal From Tölva

Články

Explorativní střílečka The Signal From Tölva brzy zapadne sněhem

Loňský počin studia Big Robot The Signal From Tölva nebyl sice žádný zázrak, ale ani nešlo o propadák. Singleplayerová akce s důrazem na průzkum neznámé planety obydlené roboty vlastně nebyla vůbec příliš výjimečná, na rozdíl od svého předchůdce Sir, You Are Being Hunted, který přitahoval alespoň neotřelým tématem. Přesto si vesmír plný robotů našel své fanoušky, a ti se mohou těšit na mrazivé DLC, které bude zcela zdarma.

Nový díl herního pořadu Games TV vyráží na planetu inspirovanou Stalkerem

Britské studio Big Robot má roboty přímo v názvu, proto možná není překvapením, že jejich nová hra The Signal From Tölva se kolem robotů točí. Konkrétně jde o roboty na tajemné planetě Tölva, jejíž prostředí si v mnohém tyká s kultovní sérií S.T.A.L.K.E.R. I proto se v novém dílu našeho herního pořadu na Tölvu vydáváme, abychom divákům názorně ukázali, v čem se hra Stalkerovi podobá, a v čem je naopak originální.

Objevte svého vnitřního robota v akční hře The Signal From Tölva

Jim Rossignol vydal svůj další titul, kterým je objevitelská akce The Signal From Tölva. V roli robota vás hra zavede na planetu Tölva, kde musíte pátrat po zaniklé robotické civilizaci. V duchu jeho předchozí hry Sir, You Are Being Hunted najdete v novém titulu především spoustu agresivních plecháčů. Tentokrát ovšem máte k dispozici vlastní modifikovatelné šasi, jste technologicky pokročilejší a můžete místní obyvatele i hackovat, aby vám pak pomohli s tou destrukcí.

Začátkem dubna se můžete pustit do průzkumu robotické planety v The Signal From Tölva

Jste připraveni na malé i megalomanské přestřelky s roboty, na planetě Tölva  plné robotu, v šasi výjimečného robota, to vše ve hře od studia Big Robot? Dobrá, to je opravdu hodně robotů, ale The Signal From Tölva je ve svém jádru opravdové sci-fi, které do krunýře z ryzí střílečky v otevřeném světě uzavřelo příběh o robotickém národu, který putuje světem a hledá osvícení či smysl své existence. A na titulní planetě nalezne signál, který by mohl být cestou právě k tomu. Jenže na planetě zuří ve stínu dávno padlé civilizace nekončící válka a tak nezbývá, než si naleštit pancíř, připravit hackovací subrutiny a 10. dubna se pustit do hledání signálu z Tölvy.

Fight Club #303: No Sky for Man

V posledním listopadovém podcastu Fight Club usedli v naší klubovně Pavel Dobrovský, Martin Bach, Vašek Pecháček a Adam Homola a povídali si zejména o hře No Man's Sky, která se dočkala nejen updatu, ale i vyvrcholení kauzy kolem stížnosti skupiny hráčů na nesplněné sliby vývojářů. Věnovali jsme se ale i dalším tématům, které přinesl uplynulý týden ve světě videoher.

The Signal From Tölva předvádí v desetiminutovém videu války robotů

Tvůrci Sir, You Are Being Hunted ze studia Big Robot nedávno představili svůj nový projekt The Signal From Tölva, v němž se ocitnete v roli robota na planetě plné… robotů. Víceméně jde o akční adventuru s prvky explorace, ovšem jak vám ukáže video z hraní, ona akční část rozhodně není upozaděná. Naopak, myslím, že by se The Signal From Tölva klidně mohla prezentovat jako sandboxová střílečka a nikdo by neřekl, že se tak definuje neprávem.